Μουσική στην εστίαση από το Σάββατο - Έως 200 άτομα στους γάμους

Ανακοινώσεις από Χαρδαλιά και Κικίλια το απόγευμα

Αποκάλυψη Star: Από το ερχόμενο σαββατοκυριάκο επιστρέφει η μουσική στα μαγαζιά/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 7/6/21

Το απόγευμα στις 19:00 θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την περαιτέρω άρση μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της πανδημίας από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που θα αρθούν θα αφορούν τη μουσική στους χώρους εστίασης, αλλά και το όριο των ατόμων που μπορούν να προσκληθούν σε δεξιώσεις για γάμους και βαφτίσεις. 

Μουσική στην εστίαση, γάμοι και ωράριο κυκλοφορίας - Συνεδριάζει η Επιτροπή

Αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις και για την απαγόρευση κυκλοφορίας, με πιθανότερο σενάριο να ξεκινά στη 01:30 και αργότερα μέσα στον Ιούλιο να καταργηθεί εντελώς. 

Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων λέγοντας:

Εστίαση: Επιστρέφει η μουσική στις 12/6 - Πιο αργά η απαγόρευση κυκλοφορίας

«Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους.  Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την πανδημία».

Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα νέα μέτρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» για την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σάββατο 12/6

Mουσική στην εστίαση από το Σάββατο - Τι αλλάζει στους γάμους

Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν τα επιδημιολογικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι λοιμωξιολόγοι και αν αυτά επιτρέπουν περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων. 

Όπως όλο δείχνουν, θα αυξηθεί το όριο των καλεσμένων σε γάμους και βαπτίσεις από 100, που είναι σήμερα, στους 200. Το μέτρο θα ισχύει από την 1η Ιουλίου. 

Ανοίγουν και τα κέντρα διασκέδασης τον Ιούνιο

Τέλος, η επαναλειτουργία των μπαρ και των κέντρων διασκέδασης είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά δε θα γίνει πριν τα τέλη Ιουνίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top