Θεσσαλονίκη: Του κάρφωσαν στον λαιμό δύο σύριγγες για να τον ληστέψουν

Πρωτοφανής ο τρόπος της επίθεσης - Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες

Πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι με χειρουργικές μάσκες επιτέθηκαν σε 19χρονο φοιτητή για να τον ληστέψουν, καρφώνοντας στον λαιμό του δύο σύριγγες. 

Παλαιό Φάληρο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 19χρονος επέστρεφε τα ξημερώματα στο σπίτι του μετά από έξοδο, όταν πετάχτηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες και χειρουργικές μάσκες. Πριν καλά καλά, καταλάβει τι συνέβαινε ένιωσε να του καρφώνουν στον λαιμό δύο σύριγγες, ο ένας από τη δεξιά πλευρά και ο άλλος από την αριστερή.

Από τον πόνο ο νεαρός έπεσε στο έδαφος, φωνάζοντας για βοήθεια. «Πάρτε ό,τι θέλετε» είπε στους αδίστακτους δράστες. Οι φωνές του, ευτυχώς για κείνον, τους φόβισαν γιατί κατάλαβαν ότι ήταν θέμα δευτερολέπτων να τον ακούσουν οι γείτονες και να πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους. Έτσι, οι δράστες τον εγκατέλειψαν και ο 19χρονος πήγε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιο φάρμακο στις σύριγγες.

Ληστεία με λεία 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα στου Παπάγου

«Η ουσία από τις σύριγγες μου προκάλεσε τοπικό μούδιασμα. Έκαναν μια κίνηση να με σηκώσουν, αλλά δε νομίζω ότι ήθελαν να με απαγάγουν» είπε ο 19χρονος στο Star.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ο πρωτοφανής τρόπος επίθεσης. 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top