Ξάνθη: Μαθήτρια κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από συμμαθητή της

Έντονες αντιδράσεις των μαθητών για την απαθή στάση του σχολείου

Αποχή από τα μαθήματά τους έκαναν σήμερα οι μαθητές του Γυμνασίου στην Ξάνθη, καθώς -όπως υποστηρίζουν- το σχολείο τους κράτησε απαθή στάση σε σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη συμμαθήτριά τους.

Απίστευτες εικόνες στη Λαμία: Μαθητής μπήκε στο σχολείο με μηχανάκι

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi2.gr, η μαθήτρια έπεσε θύμα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας από συμμαθητή της, ο οποίος μάλιστα την είχε κλείσει μέσα στην τάξη. Η ανήλικη έβαλε τα κλάματα και μια συμμαθήτριά της κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να την ελευθερώσει.

Θεσσαλονίκη: «Είσαι ομορφούλα, έλα να σε πάω εγώ στο σχολείο»

Το περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη, καταγγέλθηκε αμέσως στη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η απάντηση που πήραν οι μαθητές ήταν ότι το θύμα είναι συνυπεύθυνο «επειδή ήταν ντυμένη προκλητικά». Ο μαθητής που φέρεται να προέβη στις απρεπείς πράξεις πήρε ημερήσια αποβολή και τότε το 15μελές συμβούλιο του σχολείου αποφάσισε την αποχή από τα μαθήματα.

Τι υποστηρίζει το σχολείο

Το σχολείο δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημη ανακοίνωση ούτε έχει πάρει θέση για το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερευνάται η πιθανή εμπλοκή και άλλων μαθητών στο περιστατικό ενώ γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με τη μαθητική κοινότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top