Θεσσαλονίκη: «Είσαι ομορφούλα, έλα να σε πάω εγώ στο σχολείο»

Συνελήφθη ο 56χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη

Τι είπε ο πατέρας της 16χρονης που έπεσε θύμα παρενόχλησης από 56χρονο στη Θεσσαλονίκη. Βίντεο: Ant1

Συνελήφθη από την αστυνομία ο άντρας που το πρωί της Δευτέρας φέρεται να παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, προτείνοντάς της να μπει στο αυτοκίνητό του για να την μεταφέρει στον προορισμό της. 

Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει μαθήτρια

Η σύλληψή του έγινε λίγες ώρες μετα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της 16χρονης στην αστυνομία, όταν η κόρη του τον πληροφόρησε για όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ενώ περπατούσε με τα πόδια, ο άνδρας τη που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, τη σταμάτησε προφασιζόμενος ότι έχει χαθεί και ζήτησε από το κορίτσι να τον βοηθήσει. Στη συνέχεια, της ζήτησε να μπει στο αμάξι για να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, άρχισε να φωνάζει και να επιμένει.

Ο πατέρας της 16χρονης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον Ant1 μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στην κόρη του, περιέγραψε τον τρόπο που την προσέγγισε, λέγοντάς της:

Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο

Ο άνδρας την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι, αλλά το παιδί αρνήθηκε ξανά. Όπως είπε ο πατέρας, βγήκε στον κεντρικό δρόμο, μπήκε σε ένα καφέ και του τηλεφώνησε για τον ενημερώσει για ό,τι συνέβη.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε καταγγελθεί στις αρχές Μαΐου άλλες δύο φορές για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγέλλουσες δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε απόπειρα και απειλή και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top