Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει μαθήτρια

Την ακολούθησε και της είπε να μπει στο αυτοκίνητό του

Ακόμα μια απόπειρα αρπαγής ανήλικης σημειώθηκε σήμερα αυτή τη φορά στις Συκιές στη Θεσσαλονίκη.

Η 16χρονη μαθήτρια της πρώτης τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης έφυγε από το σπίτι της στον δήμο Συκεών για να πάει στο σχολείο της όμως έχασε το λεωφορείο που μετακινείται καθημερινά. Έτσι αναγκάστηκε να πάρει ένα άλλο που δεν ήξερε καλά τη διαδρομή.

Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης

Κατέβηκε σε μία στάση και απευθύνθηκε σε μία καφετέρια για να ρωτήσει πώς θα πάει στο επαγγελματικό Λύκειο. Τότε, ένας ηλικιωμένος άνδρας προθυμοποιήθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του όμως η κοπέλα φοβισμένη αρνήθηκε και έφυγε.

Όταν όμως διέσχιζε ένα στενό με προορισμό το σχολείο της, αντιλήφθηκε πως ο άντρας την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα κατεβάζοντας το τζάμι του οχήματος του, προσπαθούσε ξανά και ξανά να την πείσει να μπει στο όχημα.

Το κορίτσι ταραγμένο έτρεξε στην καφετέρια από όπου είχε πάει να ζητήσει διευκρινίσεις για το πώς θα βρει το σχολείο και τηλεφώνησε στον πατέρα της, ο οποίος αμέσως έφτασε στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του άνδρα που προσπάθησε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι. Η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top