Πειραιάς: Τα τελευταία λόγια του Γάλλου χορευτή στη μητέρα του

«Δε με έλεγε ''μαμά'', με έλεγε ''μαμάκα μου''»

Θλίψη έχει προκαλέσει στους οικείους του ο θάνατος του νεαρού Γάλλου χορευτή Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ, τον οποίο αναζητούσαν για εννέα μήνες. Ο σκελετός του βρέθηκε μέσα σε δεξαμενή με νερό στην εγκαταλελειμμένη βίλα Μαυρομιχάλη στον Πειραιά.

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον γιο της λίγο πριν εξαφανιστεί. 

Πειραιάς: «Δολοφονήθηκε ο Γάλλος χορευτής» - Αυτοψία στη βίλα όπου βρέθηκε

«Τα τελευταία του λόγια μου τα έγραψε. Μου είπε ''μαμά να είσαι πάντα καλά, να ζεις τη ζωή σου, να έχεις ελεύθερη σκέψη. Σε αγαπώ πάρα πολύ» είπε η γυναίκα. «Δε με έλεγε ''μαμά'', με έλεγε ''μαμάκα μου''» συνέχισε. Όπως λέει η ίδια, το παιδί της ήταν χαρούμενο και του άρεσε να ταξιδεύει. Δεν ήθελε να «ριζώσει» κάπου αλλά στην Ελλάδα έμεινε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα γιατί του άρεσε. 

«Είχε μια κοπέλα αλλά δε γνωρίζουμε περισσότερα. Όσο για τις ουσίες, δεν έπινε ούτε κάπνιζε. Ήταν χορτοφάγος και ζούσε με πολύ υγιεινό τρόπο» ανέφερε η μητέρα του.

«Νομίζω ότι είναι έγκλημα»

Από τη μεριά του, ο πατέρας του Τζόις υποστηρίζει ότι πρόκειται για έγκλημα. «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή. Ήταν κατά της βίας» είπε ο ίδιος.

«Περιμένω ότι θα ξεκαθαριστεί αυτή η υπόθεση ανθρωποκτονίας, όπως και να έχει. Οι γαλλικές αρχές θα ασχοληθούν και αυτές και οι έρευνες θα συνεχιστούν και στη Γαλλία» πρόσθεσε τέλος ο πατέρας του άτυχου 27χρονου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top