Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στο εδώλιο ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι δεν τη βίασε

Σε  δίκη παραπέμπεται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του πριν από 10 χρόνια. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε δίκη παραπέμπεται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του πριν από 10 χρόνια, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Θεολόγου Δελλήβεη-Δομένικου.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής

Μεταξύ άλλων εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο ανέφερε: «Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου»

Ο εισαγγελέας πρότεινε, μάλιστα, και την παράταση της προφυλάκισης του για ακόμα έξι μήνες, κρίνοντας ότι αν αφεθεί ελεύθερος «θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη».

Βιασμός 11χρονης: «Με κοίταξε λάγνα κι εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη»

Προπονητής για 11χρονη αθλήτρια: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

Ο 38χρονος προπονητής που μια 21 ετών σήμερα κοπέλα κατηγορεί ότι την βίαζε απ΄όταν ήταν 11 ετών δηλώνει μέχρι και σήμερα ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

Στην απολογία του είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού και επέμεινε πως είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια με τη συναίνεσή της

Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι ήταν μεγαλύτερο σε ηλικία, απ’ ό,τι ισχυρίζεται εκείνη, κατά έναν χρόνο. 

Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της από τον προπονητή της στη Σοφία Μπεκατώρου, μετά τις καταγγελίες βιασμού της ίδιας της Ολυμπιονίκη. Τότε η Μπεκατώρου το κατήγγειλε στον εισαγγελέα και ξεκίνησε η ποινική δίωξη του προπονητή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top