Προπονητής 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός. Ήθελα να την παντρευτώ»

Όσα δήλωσε για την υπόθεση

Σε μια αδιανόητη ομολογία προχώρησε ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της. Ο άνδρας που φέρεται να βίασε την ανήλικη τότε αθλήτρια είπε πως αρνείται τη λέξη «βιασμός», ότι είχαν σχέση και ότι ήθελε να την παντρευτεί.

21χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ήταν βιασμός. Ήμουν τότε 11 χρονών»

Ο προπονητής, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews στο Mega, και ο οποίος εξακολουθεί να προπονεί και τώρα μένει σε νησί, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να δεχθώ τη λέξη βιασμός, γιατί είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση. Δεν ήταν βιασμός. Δεν ήταν κάτι τέτοιο. Τα συναισθήματα που είχα ήταν ότι θα παντρευόμασταν».

Καταγγελίες Μπεκατώρου: Νέα στοιχεία για την κακοποίηση της 11χρονης

«Δεν βρήκα κάτι καλύτερο στην ζωή μου. Εγώ όντως ήθελα αυτή τη κοπέλα. Αν με απορρίψει θέλω να μου το πει να το ξέρω. Την αγαπάω»

«Βιασμός δεν μπορεί να γίνει. Μία φορά θα γίνει. Το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι με όσα άκουσα για τις καταγγελίες. Περίμενα ένα κορίτσι που εγώ δεν της επέβαλλα ποτέ κάτι. Απεναντίας δεν το ήθελα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν. Αλλά όσο μεγάλωνε και εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια. Είχα και έχω συναισθήματα για εκείνη. Ήταν μεγαλύτερη από 12 χρονών. Δεν το έβλεπα κακό. Ήθελα να την παντρευτώ», πρόσθεσε.

Ο προπονητής, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι πήγε και βρήκε τον πατέρα της κοπέλας και πρόσθεσε: «Έβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι. Εγώ ήθελα να πάω να του τα πω όπως είναι. Αφού φαινότανε, δε ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου. Ήθελα να τον πιάσω να του πω ότι θέλω να την παντρευτώ. Ήταν λίγο πιο σκληρός ως πατέρας. Μόλις 16 χρόνια διαφορά είχαμε. Την περίμενα να μεγαλώσει να με διαλέξει μόνη της. Είχα δεσμό και χώρισα για αυτή τη κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα για εκείνη».

Υπενθυμίζεται πως χθες, η 21 ετών σήμερα αθλήτρια μίλησε στο Open λέγοντας ότι αυτό που βίωσε όταν ήταν μόλις 11 ετών ήταν βιασμός: «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν».

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top