Βιασμός 11χρονης: «Με κοίταξε λάγνα κι εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη»

Τι απαντά στον 38χρονο προπονητή η δικηγόρος της αθλήτριας

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την κατάθεση της αθλήτριας

Ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας πριν από 10 χρόνια, περιέγραψε ενώπιον του ανακριτή περιστατικά και συναντήσεις με το κορίτσι, ισχυριζόμενος ότι επεδίωκε σχέσεις μαζί του.

Βιασμός 11χρονης: Κατέγραψε όσα συνέβαιναν στο κινητό του πατέρα της

«Το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το 2012 υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, ενώ συνέχισε να υποστηρίζει πως υπήρχε συναίνεση και από την πλευρά της. «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας, το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».   

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του πως ολόκληρο το 2013 συνεχίστηκε η επαφή του με την ανήλικη και όλα άλλαξαν το 2013.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε «έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς» και εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Εγώ στη συνέχεια πήγα στον Ωρωπό και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω απ’ αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και η (...) στεναχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε ''ένα χρόνο σεξουαλική επαφή, ρε αλήτη'' και μου το έκλεισε». 

Μετά την απολογία του, ο 38χρονος προφυλακίστηκε ως ύποπτος φυγής, ενώ απορρίφθηκε το αίτημά του να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ώστε να αποφύγει τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι η 21 ετών σήμερα αθλήτρια κατέθεσε ότι πέρασε ένα «μαρτύριο» στα χέρια του προπονητή της, ο οποίος τη βίασε όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Δεν είχε το θάρρος να μιλήσει με την οικογένειά της, όπως είπε. και έτσι δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να καταγράψει στο κινητό του πατέρα της όσα ζούσε. 

Δικηγόρος αθλήτριας: Εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες όσα υποστηρίζει

Η δικηγόρος της αθλήτριας,  Κλειώ Παπαπαντολέων, σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες» όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και μιλά για νέα προσβολή και κακοποίηση του θύματος με τη διαρροή εγγράφων της ανάκρισης και των ισχυρισμών του.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της:

«H προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου αποτελεί τη συντεταγμένη απάντηση των δικαστικών αρχών, οι οποίες αξιολόγησαν και έκριναν, μεταξύ άλλων, και τις εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες που ο ίδιος υποστηρίζει.

Η εμμονή δημοσιοποίησης από την πλευρά του, ακόμα και με διαρροή εγγράφων της ανάκρισης, των ισχυρισμών του, εκτός από προκλητική, είναι και μια νέα προσβολή και κακοποίηση του θύματος.

Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top