Βιασμός 11χρονης: Κατέγραψε όσα συνέβαιναν στο κινητό του πατέρα της

Τι κατέθεσε η αθλήτρια στον ανακριτή

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του, ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας, πριν από 10 χρόνια. 

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουζουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατά την κατάθεσή της η αθλήτρια περιέγραψε σκληρές και απάνθρωπες πράξεις από τον προπονητή της. Υποστήριξε ότι υπέστη βιασμό σε ηλικία 11 ετών και για δύο χρόνια φοβόταν να μιλήσει τόσο στους γονείς της όσο και στις συναθλήτριές της.

Η κοπέλα είπε ότι περνούσε ένα μαρτύριο και ότι οι πράξεις συνέβαιναν κάθε Σαββατοκύριακο. Ανέφερε ότι το 2013 κατάφερε να πάρει το κινητό τηλέφωνο του πατέρα της και να καταγράψει εκεί όσα πέρασε στα χέρια του προπονητή, καθώς δεν μπορoύσε να το πει η ίδια στους γονείς της.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης είχε εκφοβίσει το κορίτσι λέγοντάς της ότι αν τον καταγγείλει όταν ενηλικιωθεί, θα της κάνει κακό. 

Τι υποστήριξαν οι γονείς της αθλήτριας για τις σχέσεις τους με τον 38χρονο

Την ίδια στιγμή, καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς της κοπέλας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του προπονητή της ότι είχαν «καθημερινές» σχέσεις. Όπως υποστήριξε η οικογένεια, είχαν βρεθεί με τον 38χρονο μια και μόνο φορά στο σπίτι τους, σε μια ονομαστική εορτή. 

Βιασμός 11χρονης: «Ο προπονητής ήταν ιδιόρρυθμος και μοναχικός»

Όσο για τις καλές σχέσεις που διατηρούσε ο 38χρονος με τον πατέρα της αθλήτριας, πρόκειται για αληθές γεγονός, καθώς και ο πατέρας της είχε κάποια θέση στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, όπου προπονούσε ο κατηγορούμενος.

Δικηγόρος 38χρονου: «Επαχθές μέτρο η προφυλάκιση»

Ο συνήγορος του προπονητή χαρακτήρισε επαχθές μέτρο την προφυλάκιση του 38χρονου και υποστήριξε ότι θα έπρεπε να προτιμηθεί το «βραχιολάκι».

«Θεωρούμε υπερβολικό και επαχθές το μέτρο της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο, και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη» είπε χαρακτηριστικά.

«Η παρουσία του στο Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι Ανακριτές και οι Εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του» κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top