Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

Τι υποστηρίζει στην απολογία του ο προπονητής

Ερωτευμένος έως και σήμερα με την αθλήτρια ιστιοπλοΐας, που τον κατηγορεί ότι τη βίασε όταν ήταν 11 χρόνων, δήλωσε στον ανακριτή ο 38χρονος προπονητής της.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Η μάνα της έλεγε ότι είναι ο ιδανικός σύζυγος»

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του αρνείται την κατηγορία του βιασμού και να επιμένει πως είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια με τη συναίνεσή της. 

Βιασμός 11χρονης: «Ο προπονητής ήταν ιδιόρρυθμος και μοναχικός»

Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, φαίνεται να υποστηρίζει ότι το κορίτσι ήταν μεγαλύτερο σε ηλικία, απ’ ό,τι ισχυρίζεται εκείνη, κατά έναν χρόνο. 

Όπως και να έχει πάντως, σύμφωνα με νομικούς κύκλους δεν αλλάζει τίποτα για το κατηγορητήριο είτε οι πράξεις που του καταλογίζουν έγιναν όταν η αθλήτρια ήταν 12 ετών, είτε όταν ήταν 13. 

Βιασμός 11χρονης: «Η μάνα της ήθελε να με πείσει να την παντρευτώ»

Ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ´ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια. Ο ίδιος, όμως, επιμένει πως είχε σχέση με το ανήλικο κορίτσι εν γνώσει της μητέρας της και ότι είχε σκοπό να την παντρευτεί. 

Στο πλευρό του κατηγορούμενου προπονητή βρίσκονται οι γονείς του οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη σήμερα αθλήτρια εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της από τον προπονητή της στη Σοφία Μπεκατώρου, μετά τις καταγγελίες βιασμού της ίδιας της Ολυμπιονίκη. 

Τότε η κ. Μπεκατώρου το κατήγγειλε στον εισαγγελέα και ξεκίνησε η ποινική δίωξη του προπονητή. 

Προπονητής 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός. Ήθελα να την παντρευτώ»

Εκείνος κατηγόρησε τη μητέρα της 11χρονης τότε αθλήτριας, πως τον πίεζε να συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη της και τον προέτρεπε να την παντρευτεί. Οι γονείς του επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του και μάλιστα δήλωσαν ότι είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τον επικείμενο γάμο, καθώς το κορίτσι ήταν πάρα πολύ μικρό. 

21χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ήταν βιασμός. Ήμουν τότε 11 χρονών»

Η αθλήτρια πάντως μιλά ξεκάθαρα για βιασμό.

«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν», είχε δηλώσει στο Open.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top