Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Η μάνα της έλεγε ότι είναι ο ιδανικός σύζυγος»

Τι υποστήριξε η μητέρα του 38χρονου προπονητή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καταγγελία βιασμού ανήλικης αθλήτριας σε ηλικία 11 ετών από τον προπονητή της. Ο άνδρας, από την πλευρά του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί βιασμού και υποστηρίζει ότι αγαπούσε την ανήλικη και ήθελε να την παντρευτεί.

Προπονητής 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός. Ήθελα να την παντρευτώ»

Η μητέρα του 38χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι η μάνα της αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, λέγοντας διαρκώς πόσο καλό παιδί και ότι θα ήταν ο ιδανικός σύζυγος για την κόρη της. Επίσης, υποστήριξε ότι η μητέρα της ανήλικης δε θεωρούσε πρόβλημα τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, ενώ υποστήριξε ότι τον ήθελαν και για νονό του μικρότερου παιδιού τους.

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια

«Μου έλεγε ότι τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι ευτυχισμένα»

Για την περίοδο που ο προπονητής έφυγε από τον όμιλο όπου εργαζόταν και μετά πήγε στη Σάμο, η μητέρα του υποστήριξε ότι έψαχναν τότε τους γονείς της ανήλικης να μάθουν τι έγινε, όμως δεν τους έβρισκαν. «Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μας είπε ότι τους βίασε το παιδί. Δεν την πίστευα, τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους με δύο μικρά κορίτσια. Ήρθανε σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο. Της είπα ότι θα πληρώσω εγώ τον ψυχολόγο», είπε η μητέρα του 38χρονου.

21χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ήταν βιασμός. Ήμουν τότε 11 χρονών»

«Της είπα να περιμένουμε να τελειώσει η μικρή το λύκειο και να τα παντρέψουμε»

Τι είπε ο πατέρας του 38χρονου

Ο πατέρας του προπονητή, μιλώντας και αυτός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι ο ίδιος και η γυναίκα του διαφωνούσαν με τη σχέση του γιου τους με την κοπέλα.

«Τα παιδιά είχαν δεσμό. Εγώ και η μάνα του διαφωνούσαμε, όμως η μητέρα της κοπέλας μας έλεγε ότι είναι το ιδανικό ζευγάρι και ας είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας», είπε, ενώ τόνισε ότι την ανήλικη την είχε σαν παιδί του και δεν γνώριζε ότι είχε σεξουαλικέ σχέσεις με τον γιο του.

Υπόθεση 11χρονης αθλήτριας: «Απειλούσε τη ζωή μου και των δικών μου»

Διαψεύδει τα λεγόμενα του προπονητή η αθλήτρια

Η αθλήτρια που κατήγγειλε βιασμό από τον προπονητή της στην ηλικία των 11 ετών, διέψευσε με απόλυτο τρόπο τους ισχυρισμούς του και τον κατηγορεί ότι απειλούσε τη ζωή της και τη ζωή των δικών της, εάν μιλούσε.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως ο 38χρονος τη βίασε ενόσω ήταν 11 ετών και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της εάν μιλούσε για όσα συνέβαιναν.

Ο προπονητής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και ζήτησε υπομονή για να μαθευτεί η αλήθεια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top