Γαύδος τροχαίο: Το μήνυμα του 40χρονου οδηγού στη μητέρα της Κορίνας

Η συγγνώμη και η εξέλιξη των ερευνών

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός (19/4)

Ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της αδικοχαμένης Κορίνας έστειλε πριν λίγες μέρες ο 40χρονος, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο τη βραδιά του δυστυχήματος στη Γαύδο

Όπως είπε στο Zarpanews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, η μητέρα της Κορίνας δεν ήθελε να του μιλήσει, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό εκείνος της έστειλε το μήνυμα. 

Τροχαίο Γαύδος: Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο αίμα του οδηγού

«Η μητέρα της Κορίνας μου είπε ότι έχει ξεριζωθεί η καρδιά της και δε θέλει να έχει καμία συζήτηση μαζί του. Επρόκειτο για ένα μήνυμα ασυνάρτητο, με διάχυτες συγγνώμες. Πολύ όψιμες συγγνώμες»

Όσον αφορά στις έρευνες, θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να συμπληρωθεί η δικογραφία. 

Γαύδος: Τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

«Ζήτησα να ανοίξει η βεντάλια και προς τα σωστικά συνεργεία, ώστε να αναζητηθούν ευθύνες και προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχει ολοκληρωθεί η ποινική δικογραφία, αναμένουμε τις εκθέσεις νεκροψίας, τις αιματολογικές εξετάσεις και της κοπέλας και του οδηγού. Εκτιμώ ότι πλέον του μήνα θα είναι η πλήρης δικογραφία στα χέρια μου», είπε και πρόσθεσε:

«Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που έχουν κάνει στην οικογένεια, με τις πράξεις τους και με τις παραλείψεις τους. Χάθηκε μια ζωή από την επιπολαιότητα και την ολιγωρία τους. Όλο το σύστημα βρέθηκε σε αγαστή συνύπαρξη αδιαφορίας. Το αν θα ζούσε ή δε θα ζούσε το άτυχο κορίτσι, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να προσπαθήσει να ζήσει».

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι απαντά ο 40χρονος οδηγός για τα ναρκωτικά

Η οικογένεια της Κορίνας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι έχουν δεκάδες ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Δεν μπορούν να ξεχάσουν τη μοιραία εκείνη βραδιά που το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να πεθάνει αβοήθητη, περιμένοντας για περισσότερο από πέντε ώρες τα σωστικά συνεργεία για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Tροχαίο στη Γαύδο: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο»

«Νιώθουν αποκαρδιωμένοι, έχουν χάσει το μέλλον τους και το κενό που αισθάνονται ίσως μείνει ανεπούλωτο. Έχουν πλέον συνειδητοποιήσει την οριστική απώλεια του παιδιού τους, ξέρουν πως όπου και να αποδοθούν ευθύνες, το παιδί δε θα το έχουν πια κοντά τους. Και είναι πολύ σκληρό αυτό», είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top