Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση του 22χρονου επιδειξία

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 22χρονου επιδειξία που συνελήφθη χθες, Πέμπτη, στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο επιδειξίας - Τι καταγγέλλουν τα θύματα

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία έκανε μια νεαρή κοπέλα, την οποία ο 22χρονος ακολούθησε για 300 μέτρα από το τραμ στη Νέα Σμύρνη. Η κοπέλα πρόλαβε και μπήκε στην πολυκατοικία. Στο βίντεο που ανήρτησε η ίδια στα social media από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, φαίνεται ο 22χρονος να πλησιάζει την πόρτα της εισόδου με το μόριό του έξω από το παντελόνι του και αφού διαπιστώνει ότι είνια κλειστή, φεύγει.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και το απόγευμα της Πέμπτης ο νεαρός προσήχθη και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα.  Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Ο νεαρός, που φέρεται να έχει ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε στην είσοδο της πολυκατοικίας της καταγγέλλουσας, ενώ οι αστυνομικοί φαίνεται να εντόπισαν δακτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα της πολυκατοικίας.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικαιούται να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για τη δίκη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top