Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο επιδειξίας - Τι καταγγέλλουν τα θύματα

Έξι γυναίκες τον έχουν αναγνωρίσει

Η καταγγελία 52χρονης γυναίκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που έπεσε θύμα του 22χρονου επιδειξία

Έξι συνολικά γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο επιδειξία, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε μια νεαρή γυναίκα μέχρι στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Αυτήν την ώρα απολογείται στον εισαγγελέα.

Ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Ο νεαρός, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα καμερών το βράδυ της επίθεσης σε βάρος νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή από την Κύπρο είδε τη φωτογραφία του νεαρού στα social media, τον αναγνώρισε κι έστειλε email στην αστυνομία, καταγγέλλοντας πως είχε προβεί δημόσια σε ασελγείς πράξεις μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε τον Μάρτιο του 2020, όσο η γυναίκα βρισκόταν σε μια στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα. Ο νεαρός εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. 

Επίσης μια 52χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι έπεσε κι αυτή θύμα του νεαρού και μάλιστα δύο φορές.

Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, γύρω στις 15:45 στο Παλαιό Φάληρο, Επέστρεφε στο σπίτι της, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στον δρόμο κι όταν εκείνη πλησιάσε είδε τον 22χρονο να αυτοϊκανοποιείται. 

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα επιληφθούν του θέματος. 

Μετά από ένα μήνα όμως, γύρω στις 17:30 το απόγευμα, πάλι κάτω από το σπίτι της, είδε τον ίδιο νεαρό, ο οποίος αυτοϊκανοποιούταν ξανά μέσα στο αυτοκίνητό του.

Άλλες τρεις γυναίκες αναγνώρισαν τον επιδειξία

Εκτός από τη νεαρή κοπέλα που έκανε την καταγγελία την Πέμπτη, άλλες τρεις γυναίκες τον έχουν αναγνωρίσει ως δράστη σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος τους. 

Πέντε γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο επιδειξία

Πέντε συνολικά γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον νεαρό επιδειξία

Πρόκειται για μια 22χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα του νεαρού επιδειξία στην Ακρόπολη τον περασμένο Αύγουστο, μια 24χρονη που βρισκόταν στο Παλαιό Φάληρο και μια 28χρονη ξανά στη Νέα Σμύρνη. 

Ο δράστης δεν έχε πει πολλά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, μόνο ότι έχει ένα θέμα όταν βλέπει όμορφες γυναίκες. 

Πώς εντόπισαν τον επιδειξία οι αστυνομικοί

Ο 22χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, καθώς το βράδυ της Τετάρτης τον κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος της πολυκατοικίας, όπου μένει η νεαρή σοπράνο που έκανε πρώτη την καταγγελία. Άλλωστε, ο ίδιος είχε αφήσει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα και έτσι η ταυτοποίηση δεν άργησε να έρθει. 

Η κοπέλα ανέβασε στα social media το βίντεο με τον νεαρό που την ακολουθούσε και φωτογραφίες του, κι έτσι τον αναγνώρισαν κι άλλα θύματά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top