Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Αναγνωρίστηκε από τρεις ακόμα γυναίκες ο 22χρονος

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη (6/5)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μιας νεαρής σοπράνο από έναν 22χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Η γυναίκα την Πέμπτη το πρωί ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να μπαίνει στην πολυκατοικία, όπου διαμένει, και λίγα δευτερόλεπτα μετά να εμφανίζεται ο νεαρός άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι του και προσπαθεί να μπει μέσα.

Ο 22χρονος επιδειξίας

Ο νεαρός, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα καμερών το βράδυ της επίθεσης σε βάρος νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη

Όπως είπε, ο άνδρας την ακολουθούσε για 300 μέτρα από τον σταθμό του Τραμ στην Αιγαίου μέχρι το σπίτι της κι ευτυχώς πρόλαβε να μπει μέσα στην πολυκατοικία και να κλείσει καλά την πόρτα, διαφορετικά δεν ξέρει και η ίδια τι θα ακολουθούσε. 

Νέα Σμύρνη επιδειξίας: Τον αναγνώρισαν άλλες τρεις γυναίκες

Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και αμέσως οι αξιωματικοί της ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τα δαχτυλικά αποτυπώματα που άφησε πάνω στην πόρτα, τους οδήγησαν πολύ γρήγορα στα ίχνη του 22χρονου. 

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης προχώρησαν στην προσαγωγή του και αναγνωρίστηκε από τη σοπράνο. Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Ο νεαρός αναγνωρίστηκε από τρεις ακόμα γυναίκες ως υπεύθυνος για επιθέσεις σε βάρος τους

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του και βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ της επίθεσης. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του πάρουν κατάθεση, αλλά εκείνος δεν μιλούσε, μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες».

Στη συνέχεια ο νεαρός ελέγχθηκε και για επιθέσεις εναντίον γυναικών που σημειώθηκαν στην Ακρόπολη, το Παλαιό Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη. Τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν ως τον δράστη των επιθέσεων που είχαν δεχθεί και οι ίδιες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη γυναίκα, μια 22χρονη, φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 22χρονο τον περασμένο Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 6 του μήνα στην Ακρόπολη. Η δεύτερη γυναίκα, 24 ετών, μια εβδομάδα μετά στο Παλαιό Φάληρο και η τρίτη, 28 ετών, πάλι στη Νέα Σμύρνη στις 18 Σεπτεμβρίου. 

«Ξέρω το παιδί μου και δεν έκανε ό,τι τον κατηγορούν» 

Ο 22χρονος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών κι εργάζεται σε γνωστό καφέ – μπαρ της Νέας Σμύρνης. 

Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται. 

φωτογραφία του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Ο πατέρας του 22χρονου βρίσκεται στο πλευρό του και δηλώνει ότι ο γιος του είναι αθώος

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω. Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης, σημείωσε πως ο 22χρονος αρνείται κάθε κατηγορία. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top