Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σαν να μην υπάρχει πανδημία

Γλέντια και τσακωμοί σε πολλές περιοχές της χώρας

Πριν καλά καλά χαλαρώσουν τα μέτρα, κάποιοι συμπολίτες μας το «έριξαν έξω» σαν να μην υπάρχει πανδημία, ξεχνώντας μάσκες και αποστάσεις. 

Πάσχα 2021: Όλα τα μέτρα για την Ανάσταση - Πώς θα πάμε στην εκκλησία

Στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όλα θύμιζαν Πάσχα προ κορωνοϊού εποχής. Παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός, χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Εκατοντάδες άτομα έπιναν τα ποτά τους και διασκέδαζαν όπως παλιά. 

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε και στη Μύκονο. Εκατοντάδες άνθρωποι «πλημμύρισαν» τα Ματογιάννια. Απορίας άξιον είναι πώς βρέθηκε τόσος κόσμος εκεί καθώς οι μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται. 

Στην Καλαμάτα παρά το απαγορευτικό στις μετακινήσεις, ορισμένοι ξέχασαν και τα sms και τα ωράρια και ξεχύθηκαν στους δρόμους. Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η αστυνομία και να προκληθεί ένταση. Όσο και αν φώναζαν από τα μεγάφωνα οι αστυνομικοί, κάποιοι δεν άκουγαν τίποτα. Στην προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί ακόμη και θαμώνες με εργαζόμενους. 

Μέτρα για το Πάσχα: Τι ισχύει για μετακινήσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορωνοπάρτι με πάνω από 500 άτομα έξω από μπαρ έγινε και στη Χαλκίδα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.  Ελάχιστοι φόραγαν μάσκες ενώ οι περισσότεροι ήταν με ένα ποτό στο χέρι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top