Μαρέβα Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε έμμεσα το άνοιγμα των ανθοπωλείων

Η ανάρτησή της στο Instagram που αφορά τα ανθοπωλεία έξω από τη Βουλή

Τι ανέφερε ο Ν. Χαρδαλιάς για τα νέα δεδομένα που δημμιουργεί το self test στο άνοιγμα δραστηριοτήτων,  στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Παρασκευή 26/3

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram, πριν από λίγο, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ανακοίνωσε έμμεσα πως τα ανθοπωλεία θα ανοίξουν ξανά σύντομα. 

Η ανακοίνωσή της συζύγου του πρωθυπουργού προκάλεσε πολλές απορίες στους ακολούθους της, αφού η κυβέρνηση δεν έχει αναφερθεί σε εκ νέου άνοιγμα των ανθοπωλείων με την άρση των μέτρων του lockdown. 

Χαρδαλιάς: Τα self test φέρνουν άνοιγμα λιανεμπορίου, σχολείων, μετακίνησης

Αναρτώντας μια φωτογραφία με τα γνωστά λουλούδια έξω από της Βουλή, η Μαρέβα Μητσοτάκη έγραψε ότι σύντομα τα ανθοπωλεια θα ξανανοίξουν και τα συγκεκριμένα, ενόψει της επανεκκίνησης, χαρίζουν τα λουλούδια τους ως το τέλος της εβδομάδας.

Ανοίγει η Εθνική Πινακοθήκη για το κοινό μαζί με τα μουσεία

«Τα γνωστά σε όλους μας ανθοπωλεία έξω από την Βουλή θα ξαναζωντανέψουν σύντομα, συνδιάζοντας την αίγλη του παρελθόνοτος με τις ομορφίες μιας σύγχρονης μητρόπολης. Με ιστορία ενός αιώνα είναι έτοιμα να χρωματίσουν την καθημερινότητα μας. Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας τους, τα λουλούδια εως τέλος της εβδομάδας θα χαρίζονται» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top