Κρήτη: Έστρωσαν λευκά κρίνα στον δρόμο για να αποχαιρετίσουν τον Ζαχαρία

Θρήνος στο χωριό του δίχρονου αγοριού λίγο πριν την κηδεία του

Θρήνος στην Κρήτη για τον θάνατο του μικρού Ζαχαρία. Video Skai

Σπαράζει όλη η Κρήτη για τον άδικο χαμό του μόλις δύο ετών Ζαχαρία που έπεσε σε βαρέλι με ασβεστόνερο την περασμένη Τετάρτη και τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε το αγοράκι που βρέθηκε σε βαρέλι με νερό

Οι κάτοικοι του χωριού Λιγόρτυνου θρηνούν για δεύτερη φορά μαζί με την οικογένεια του άτυχου αγοριού, αφού πριν μερικές ώρες ήταν νεκρό, πριν διαπιστωθεί από το τελευταίο καρδιογράφημα στο νεκροτομείο ότι έχει ξανά σφιγμό. Ο μικρούλης, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή τελικά κατέληξε, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Σε λίγη ώρα είναι η κηδεία του και για να το αποχαιρετήσουν, έστρωσαν τον δρόμο απ΄όπου θα περάσει η σορός του με λευκούς κρίνους.

κηδεία Ζαχαρία

Το δρομάκι απ΄όπου θα περάσει η σορός του μικρού Ζαχαρία γέμισε λευκά κρίνα. Φωτογραφία zarpanews.gr

Τραγική φιγούρα στο οικογενειακό δράμα είναι η γιαγιά του παιδιού που το βρήκε αναίσθητο μέσα στο βαρέλι, όπου ο μικρός έπεσε όταν διέφυγε της προσοχής των γονιών του. Το μοιρολόι της έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία.

βαρέλι Κρήτη

Ο μικρός Ζαχαρίας βρήκε τραγικο θάνατο όταν έπεσε σε ένα βαρέλι με ασβεστόνερο στην αυλή του σπιτιού του. Φωτογραφία cretapost.gr

Λίγο νωρίτερα, οι γονείς του Ζαχαρία βάφτισαν την πέντε μηνών αδερφή του ακολουθώντας το κρητικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται να υπάρχει αβάφτιστο μέλος σε μια οικογένεια πριν κηδευτεί κάποιο άλλο.

Κρήτη: Βάφτισαν τη μικρή αδελφή του Ζαχαρία, λίγο πριν την κηδεία του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top