Επίθεση με μολότοφ σε εν κινήσει περιπολικό στην Ούλοφ Πάλμε

Δεκάδες επιθέσεις σε γειτονιές της Αθήνας το χθεσινό βράδυ

Το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» 

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα περιπολικό που ήταν εν κινήσει στην περιοχή του Ζωγράφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1.30 τη νύχτα, οι δράστες έριξαν δύο μολότοφ, ενώ το περιπολικό βρισκόταν στην οδό Ούλοφ Πάλμε, χωρίς να το πετύχουν. Μέσα στο περιπολικό βρίσκονταν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι σημειώνουν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί και φθορές, αφού κατάφεραν με ελιγμούς να αποφύγουν τα πυρά. 

Έκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. για τις επιθέσεις υπέρ Κουφοντίνα

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πολλές φωτιές από βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν, επίσης, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε αυτοκίνητα στη Νέα Σμύρνη και τον Άγιο Δημήτριο. 

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής

Ακόμα, 20 άτομα επιτέθηκαν χθες σε μηχανές στο ΑΤ Καισαριανής, όπου έκαψαν μηχανές της ΕΛΑΣ. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έγιναν 3 συλλήψεις. 

Οι αρχές θεωρούν πως οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις σχετίζονται με την νοσηλεία του Δημήτρη Κουφοντίνα. Για αυτόν τον λόγο σοχεύουν σε αυξημένες περιπολίες σε εμπορικά σημεία και αυξημένη φρούρηση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Κουφοντίνας στη Λαμία, αλλά και στο δικαστικό μέγαρο όπου πρόκειται να δικαστεί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top