ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του Τραμ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που σημειώνεται στην Αττική. 

Η κακοκαιρία «Μήδεια» αποδείχθηκε σφοδρότατη, δυσκολεύοντας πολύ τη ζωή των Αθηναίων. 

Η«Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη την Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, αποκαταστάθηκε πριν λίγο η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς- Νέα Ιωνία στη γραμμή 1, δηλαδή στον Ηλεκτρικό. Ωστόσο, παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα Νέα Ιωνία - Κηφισιά. 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βγήκαν εκχιονιστικά στο Κολωνάκι

Επίσης προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο του προαστιακού και γι’ αυτό δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας κι από εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού.

Δεν εκτελούνται δρομολόγια του τραμ, του ΗΣΑΠ και του ΟΑΣΑ - eurokinissi

Τις πρώτες πρωινές ώρες δεν πραγματοποιούνταν δρομολόγια του Τραμ. Πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική

Έντονα προβλήματα υπάρχουν και στις αστικές συγκοινωνίες με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται δρομολόγια τόσο τα λεωφορεία όσο και τρόλεϊ. 

Η«Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη την Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τα λεωφορεία βγήκαν το πρωί από τα αμαξοστάσια για να πραγματοποιήσουν δρομολόγια στις κεντρικούς δρόμους, αλλά, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας, δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια για λόγους ασφαλείας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα δρομολόγια στο 11185.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top