Ναύπακτος: Μαχαίρωσε 35χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο νεαρός επιχειρηματίας

Μάχη δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο 35χρόνος επιχειρηματίας στη Ναύπακτο που δέχθηκε μαχαιριές από έναν νεαρό μέσα στο κατάστημα του. Ο λόγος του αιματηρού επεισοδίου σύμφωνα με πληροφορίες η εμμονή του κατηγορουμένου για μια κοπέλα.

Τρία ολόκληρα χρόνια, νόμιζε ο κατηγορούμενος ότι ο 35χρονος ήταν εμπόδιο για να δημιουργήσει σχέση με μια κοπέλα. Το περασμένο Σάββατο μπήκε μέσα στο κατάστημα του άτυχου άνδρα ενώ εκείνος εργαζόταν, έβγαλε ένα μαχαίρι, όπως περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, και αφού του είπε κάτι στο αυτί άρχισε να τον μαχαιρώνει.

Αμέσως μετά ο 31χρονος κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή με τη μοτοσικλέτα του. Αστυνομικοί όμως τον εντόπισαν στο δρόμο Λιδορίκι Άμφισσας και τον συνέλαβαν.

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε ο πατέρας του

Ο πατέρας του νεαρού ζήτησε να γίνει ψυχιατρική εξέταση στο παιδί του καθώς όπως ανέφερε, δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα στα social media απειλούσε συνεχώς τον 35χρονο, ο οποίος είχε φιλική σχέση με το κορίτσι, και ανέβαζε φωτογραφίες της κοπέλας την οποία τοποθετούσε σε έναν τάφο.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη και μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειές με τη Ζήνα» του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα να μην την πλησιάζει.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top