Αποκάλυψη Star: Άλλα δύο σκάφη κοντά στο φουσκωτό του Βαλυράκη

άνω από τριάντα καταθέσεις ψαράδων έχουν πάρει οι λιμενικοί

Πάνω από τριάντα καταθέσεις ψαράδων έχουν πάρει οι λιμενικοί για να εντοπίσουν  το σκάφος που εμπλέκεται στο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη. Tην ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star Channel και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας,  φέρνουν στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει και άλλα σκάφη τη συγκεκριμένη ώρα στην περιοχή.

Θάνατος Βαλυράκη: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Συγκεκριμένα, στις εικόνες τις οποίες κατέγραψε περιπατητής, φαίνονται καθαρά δύο στίγματα που πιθανότατα είναι δύο άλλα σκάφη στην περιοχή. Σχεδόν ένα μίλι από αυτά τα σκάφη, φαίνεται να πλέει το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη.

Παρά την ανάλυση της εικόνας δεν μπορούμε να διακρίνουμε εάν ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο σκάφος ή έχει πέσει ήδη στη θάλασσα. 

Μαρτυρίες από την πρώτη ημέρα έλεγαν ότι ο καπετάνιος ενός αλιευτικού πλησίασε το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και ότι οι δύο άντρες λογομάχησαν. 

Σ.Βαλυράκης: Ψάχνουν το αλιευτικό που τον έριξε στη θάλασσα - Νέα στοιχεία

Οι λιμενικοί προσπαθούν να αναλύσουν σε υπερσύγχρονα μηχανήματα τις εικόνες από το βίντεο, το οποίο δείχνει την παρουσία τουλάχιστον άλλων δύο σκαφών στην περιοχή. Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη και οι δύο του γιοι ζητούν απαντήσεις. Τόσοι οι λιμενικοί όσο και ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζουν το περιστατικό βίαιο και αναπάντεχο, το οποίο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο πρώην υπουργός παρόλο που ήταν έμπειρος χειριστής και καλός κολυμβητής. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί από ποια προπέλα πρόηλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στον Σήφη Βαλυράκη. 

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγός του

Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις οι λιμενικοί έχουν εστιάσει σε δύο ψαράδες. Μάλιστα για τον έναν, σύμφωνα με πληροφορίες,  φαίνεται να έχουν στοιχεία πως εκείνη την ημέρα είχε βγει για ψάρεμα και το απέκρυψε. 

Τέλος όπως σημείωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του πρώην υπουργού, Τάσος Δέδες «Θεωρώ τεχνικά αδύνατο να χτυπήθηκε από τη δική του προπέλα ο κύριος Βαλυράκης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top