Ξυλοδαρμός μετρό: Ο σταθμάρχης διαψεύδει τους ισχυρισμούς των δύο δραστών

Μητέρα ανηλίκων: «Ζητούμε συγγνώμη στον κύριο»

Διαψεύδει ο σταθμάρχης που δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους στο μετρό της Ομόνοιας τους ισχυρισμούς των δύο δραστών, ότι δηλαδή πρώτος εκείνος τους επιτέθηκε μέσα στον συρμό.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι είπαν κατά την απολογία τους οι δύο ανήλικοι

Τι ισχυρίστηκε ο σταθμάρχης 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο σταθμάρχης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι οι δύο νεαροί τον κοιτούσαν με απειλητικό βλέμμα και έτσι αποφάσισε να αποβιβαστεί στον σταθμό της Ομόνοιας. Τότε, είδε να κατεβαίνουν και οι νεαροί.

Επίθεση Μετρό: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στα δύο αδέλφια

«Πήρα την πρωτοβουλία, ενώ στο βαγόνι ήταν ακόμα 10 άτομα, να τους κάνω παρατήρηση σχετικά με τη στάση τους. Εκείνοι αντέδρασαν με βρισιές προς εμένα με αποκορύφωμα να σηκωθούν απειλητικά και να έρθουν προς το μέρος μου, ενώ ταυτόχρονα ο ένας εξ αυτών είχε ανοίξει το τσαντάκι του τύπου μπανάνα, κάνοντας κίνηση να βγάλει κάτι από το εσωτερικό του. Πανικοβλήθηκα, ένιωσα απειλή για την σωματική μου ακεραιότητα, με αποτέλεσμα να σηκωθώ και να πάω στο μπροστινό μέρος του βαγονιού, ενώ εκείνοι  παρέμειναν στο σημείο», φέρεται να είπε το θύμα της επίθεσης.

«Κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μου, όπου ένας εξ αυτών με χτύπησε πίσω από το κεφάλι με γροθιές. Αυτό είχε σαν συνέπεια να πέσω στο έδαφος και εκεί να συνεχίσουν να με χτυπούν με κλωτσιές σε ολόκληρο το σώμα, μέχρι που έφυγαν»

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό στο μετρό: «Φέρθηκαν σαν κτήνη»

Μητέρα ανηλίκων: «Ζητούμε συγγνώμη στον κύριο»

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε διατεθειμένη να σταθεί διπλά στον άνθρωπο που χτύπησαν τα παιδιά της.

«Ζητάμε συγνώμη στον κύριο. Θα σταθούμε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Είμαστε άνθρωποι. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να τον συναντήσω και εγώ και τα παιδιά μου για να καταλάβει τι άνθρωποι είμαστε. Δεν είμαστε ούτε κτήνη, ούτε κακή οικογένεια», ανέφερε. 

Ωστόσο, η σύζυγος του σταθμάρχη ήταν κάθετη στο αν δέχεται τη συγγνώμη των δύο δραστών, λέγοντας ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι στο ανακριτή οι δύο ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι ο 54χρονος ήταν εκείνος που τους προκάλεσε μέσα στον συρμό και ότι τους επιτέθηκε χτυπώντας με γροθιά το ένα από  τα δυο παιδιά. 

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς υπάρχουν μάρτυρες που θα καταθέσουν για το τι έγινε τόσο έξω, όσο και μέσα στον συρμό του μετρό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top