Ξυλοδαρμός σταθμάρχη - Μητέρα ανηλίκων: «Προσεύχομαι για τα παιδιά μου»

Απολογήθηκαν στον ανακριτή ο 17χρονος και ο 15χρονος αδελφός του

Από τις 10 το πρωί βρίσκονται στον ανακριτή τα δύο ανήλικα αδέλφια, προκειμένου να απολογηθούν. Ο 17χρονος και ο 15χρονος αδελφός του κατηγορούνται για απείθεια και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εις βάρος του σταθμάρχη.

Αρκετοί φίλοι των δύο παιδιών βρέθηκαν έξω από το γραφείο του ανακριτή για να συμπαρασταθούν στον 17χρονο και τον 15χρονο. Στο πλευρό τους είναι και η μητέρα των δύο ανήλικων.

Υπό κράτηση τα δύο αδέλφια για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

«Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τίποτα πέρα από τα παιδιά μου. Προσεύχομαι. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Μιλάω κάθε μέρα με τα παιδιά μου, είναι σοκαρισμένα. Έχουμε πολλή δουλειά μετά. Είναι πολύ καλά παιδιά, γι’ αυτό και τα στηρίζουμε» είπε η μητέρα των δύο ανηλίκων στην Εύη Γιαρκά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι υποστηρίζουν τα δύο ανήλικα αδέλφια

Σχετικά με το αν διατυπώθηκαν ανακρίβειες και υπερβολές για το περιστατικό ξυλοδαρμού και τα παιδιά της, σχολίασε: «Έτσι, δε γίνεται λίγο; Ο καθένας που είναι απειλούμενος και υπό φόβο, δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει. Τουλάχιστον το κακό δεν έγινε, είναι καλά ο άνθρωπος».

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Οι διάλογοι της μητέρας με τον ειδικό φρουρό

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται κι ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του. Κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, καθώς φέρεται να «βοήθησε» τα δύο αγόρια. Η μητέρα φέρεται να είχε επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να τον συμβουλευτεί πώς να χειριστεί τα όσα είχαν συμβεί.

«Ο εντολέας μου δε δέχεται τις κατηγορίες. Ουδέποτε έδωσε συμβουλές για να διαφύγουν ή να κρυφτούν οι δύο ανήλικοι. Κινήθηκε με γνώμονα να πείσει και να κατευνάσει τη μητέρα που ήταν σε φόρτιση, προκειμένου να παραδοθούν τα παιδιά στις αρχές» είπε ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού, Κωνσταντίνος Γιαννελάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top