Ξυλοδαρμός μετρό: Κοντά στη σύλληψη των δραστών - Βρέθηκαν αποτυπώματα

Το αντικείμενο που θα οδηγήσει στα ίχνη των δύο

Όσα κατέθεσε το θύμα της επίθεσης στο μετρό της Ομόνοιας.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοια από δύο άγνωστους νεαρούς. Οι αρχές έχουν στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και η ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους, καθώς βρέθηκαν τα αποτυπώματα του ενός σε κουτάκι αναψυκτικού. 

Ξυλοδαρμός μετρό: Κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες είναι ηλικίας 18-22 ετών και είναι Έλληνες, ή έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και κατά πάσα πιθανότητα είναι αδέλφια. 

Επίθεση μετρό: «Οι δράστες ήταν 17 – 23 ετών, μπορώ να τους αναγνωρίσω»

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο μετρό της Ομόνοιας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο ένας από τους δύο νεαρούς όταν βγήκε από τον συρμό πέταξε στον σταθμάρχη ένα κουτάκι αναψυκτικού που κρατούσε. Το κουτάκι αυτό βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πλέον φέρεται να έχουν στα χέρια τους τα αποτυπώματα του ενός εκ των δύο δραστών.

Σοκάρει η μαρτυρία του θύματος: «Νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος»

Την ίδια ώρα, το θύμα της επίθεσης μιλώντας στον ΑNT1 εξομολογήθηκε την τρομακτική εμπειρία του, λέγοντας μάλιστα πως την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα και δεχόταν το ξύλο από τους δύο νεαρούς, ο φόβος του ήταν ότι θα μείνει ανάπηρος.

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό στο μετρό: «Φέρθηκαν σαν κτήνη»

«Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη, αν θυμάμαι καλά στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον έναν: Βρε παλικάρι έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου; Και μου απαντάει “Ναι, έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”, και του λέω ωραίο σπίτι. Τότε σηκώθηκε ο μεγαλύτερος, μάλλον μεγαλύτερος. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα και εγώ γιατί φοβήθηκα. Κατέβηκα στην Ομόνοια επειδή πάντα έχει κόσμο και την ώρα που ήταν να φύγει μάλλον το τρένο βγήκανε και αυτοί, κρατούσαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξαν τα κουτάκια και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ήρθε ο ένας και μου έδωσε από πίσω μια μπουνιά στο κεφάλι», είπε ο άτυχος άνδρας. 

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές: «Με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βαράγανε και κλωτσάγανε. Θυμάμαι ότι τους φώναζα “φτάνει” και ότι φοβόμουν ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές στη μέση και σαν να μου κόπηκαν τα πόδια. Απ΄ό,τι έμαθα, ο αστυνομικός που ήταν βάρδια εκείνη τη στιγμή έτρεξε αλλά δεν τους πρόλαβε, καθώς ο σταθμός είναι μεγάλος και έχει πολλές εξόδους. 
Με κατάγματα το θύμα του ξυλοδαρμού στην Ομόνοια 

Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. «Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους», ανέφερε ο ίδιος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top