Ξυλοδαρμός μετρό: Κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ

Δε φορούσαν μάσκα κι έχουν καταγραφεί καθαρά τα πρόσωπά τους

Θέμα τιμής είναι για την αστυνομία ο εντοπισμός των δύο νεαρών δραστών που επιτέθηκαν στον εργαζόμενο του μετρό στην Ομόνοια. Το βίντεο ντοκουμέντο, που προέβαλε χθες το κεντρικό δελτίο του Star, αποτυπώνει την άγρια επίθεση και τη μανία με την οποία γρονθοκοπούσαν τον σταθμάρχη του μετρό. 

Αρνητές μάσκας έστειλαν στο νοσοκομείο εργαζόμενο του μετρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για νεαρούς αλβανικής ή αλγερινής καταγωγής, παρόλο που μιλούσαν ελληνικά. Ο τρόπος με τον οποίο χτυπούσαν τον εργαζόμενο του μετρό δείχνει ότι πρόκειται για αδίστακτα άτομα που μπορεί να δρουν ακόμη και επαγγελματικά.

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό στο μετρό: «Φέρθηκαν σαν κτήνη»

Το γεγονός ότι δε φορούσαν μάσκες θα το «πληρώσουν», καθώς τα πρόσωπά τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Όλα δείχνουν πως η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στα ίχνη τους, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια στο Α.Τ Κυψέλης.

Επίθεση μετρό: «Οι δράστες ήταν 17 – 23 ετών, μπορώ να τους αναγνωρίσω»

Σε πληροφορίες που μετέσωσε το Open, ο σταθμάρχης φέρεται να κατέθεσε πως οι δύο νεαροί που τον ξυλοκόπησαν ήταν ηλικίας από 17 – 23 ετών, μιλούσαν καλά ελληνικά και πως θυμάται πολύ καλά τα πρόσωπά τους, σε σημείο να τους αναγνωρίσει αν χρειαστεί. 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top