Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριασείου

Πριν από μια εβδομάδα είχε κάνει το εμβόλιο

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσειο νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα υποκείμενο νόσημα πριν από μερικές μέρες είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Κορωνοιός: Οι γειτονιές της Αττικής που είναι στο «κόκκινο»

Ωστόσο την προηγούμενη Τετάρτη εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού. Έκανε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και στη συνέχεια εμφάνισε δύσπνοια, πυρετό και βήχα. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού. 

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι εξετάζεται πώς νόσησε ο υποδιοικητής και πως δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση του εμβολιασμού. 

Κορωνοϊός: Στο κόκκινο ξανά η Αττική με 124 κρούσματα - 78 στη Θεσσαλονίκη

Προσθέτουν πως πριν τον εμβολιασμό του εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top