Βίλια: Πέφτει φως σήμερα στην ταυτότητα του πτώματος στη βαλίτσα

Οι φόβοι για την 19χρονη Αρτέμιδα

Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα, όταν κυνηγός εντόπισε μέσα σε βαλίτσα, σε ερημική περιοχή στα Βίλια, το πτώμα μιας γυναίκας. 

Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Αυτό είναι το προφίλ του θύματος

Και αυτό γιατί σήμερα θα γίνει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή και θα γίνει και η πρώτη εξέταση DNA, ώστε να διαπιστωθεί αφενός το πότε έγινε το φρικτό αυτό έγκλημα, αλλά και η ταυτότητα του θύματος. 

Βίλια: Φόβοι ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει στην 19χρονη Αρτέμιδα

Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η αγωνία της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδας, η οποία εξαφανίστηκε από το Κορωπί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Αυτό που φοβούνται οι γονείς και τα αδέλφια της κοπέλας είναι μήπως οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιωθούν και τελικά το πτώμα που βρέθηκα στα Βίλια ανήκει στο κορίτσι τους. 

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε πριν από δυόμησι μήνες περίπου. Ο φάκελός της είναι ένας από τους 20 με εξαφανισμένες γυναίκες που έχουν χαθεί τα ίχνη τους τελευταίους τρεις μήνες, τους οποίους ερευνούν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών αν έχουν σχέση με το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα. 

Θρίλερ στα Βίλια: Μόνο με το εσώρουχο και διπλωμένη η σορός στη βαλίτσα

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, την ημερομηνία της δολοφονίας και στοιχεία της γυναίκας, όπως η ηλικία της. 

Αυτό που γνωρίζουν σίγουρα έως τώρα οι αρχές είναι πως η γυναίκα βρέθηκε γυμνή, φορώντας μόνο το εσώρουχο της. Η δολοφονία πρέπει να έγινε 2,5 με τρεις μήνες πριν τον εντοπισμό της σορού, η οποία βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. 

Βίλια: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Η γυναίκα ήταν κανονικής σωματοδομής κάτω των 40 ετών και δεν είχε εμφανείς κακώσεις στο σώμα της. 

Το χρονικό της υποθεσης

Κυνηγός που περπατούσε στην περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας βρήκε τη βαλίτσα, αφού τα σκυλιά του πήγαν προς το σημείο που την είχε κρύψει ο δράστης ή οι δράστες και γαύγιζαν επίμονα. Η βαλίτσα ήταν κλειδωμένη και τυλιγμένη με ταινία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε το θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top