Ψάχνουν catering και djs για prive party την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Πληρώνουν ακόμα και τριπλά μεροκάματα σε σερβιτόρους και djs

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα σε εταιρίες που διοργανώνουν πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Πολύς είναι ο κόσμος που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αγνοώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό και κάνει καλέσματα για την αλλαγή του χρόνου σε βίλες των νοτίων και των βορείων προαστίων. Μάλιστα πληρώνουν ακόμα και τριπλά μεροκάματα σε σερβιτόρους και djs για να μη λείψει τίποτα στους προσκεκλημένους τους. 

Άλιμος: Έστησαν κορωνο-πάρτι με 50 άτομα στον λόφο Πανί

Τα κρυφά ρεβεγιόν και τα prive party είχαν την τιμητική τους τις ημέρες των Χριστουγέννων.  Οι νεαροί οικοδεσπότες, γόνοι εύπορων οικογενειών των βορείων προαστίων, παρέκαμψαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και διοργάνωσαν τα πάρτι τους με κάθε λεπτομέρεια.  

Μύκονος: Κλείνουν από τώρα πάρτι σε βίλες για μετά το Πάσχα

Τα κρυφά πάρτι ανήμερα των Χριστουγέννων

Το πρώτο πάρτι έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η πρόσκληση έφθασε στα κινητά των καλεσμένων μέσω της εφαρμογής What's Up. Οι δύο οικοδέσποινες είχαν διαμορφώσει τον χώρο του πάρτι στο Playroom της μεζονέτας στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 40 προσκεκλημένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονο ποτό και ξέφρενο χορό. Μάλιστα, τόσο οι διοργανώτριες όσο και οι καλεσμένοι για να μη δώσουν στόχο είχαν κλειστές όλες τις πόρτες του σπιτιού, για να μην ακούγεται η μουσική μέχρι έξω.    

Στο δεύτερο πάρτι, που έγινε και αυτό σε βίλα των βορείων προαστίων οι περίπου 25 καλεσμένοι δέχτηκαν την πρόσκληση στα κινητά τους τηλέφωνα. Ο οικοδεσπότης είχε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ξεφάντωμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

«Όσοι θα συμμετείχαμε σε αυτό το πάρτι την προηγούμενη ημέρα ειδοποιηθήκαμε να πάμε να κάνουμε rapid test. Επειδή το πάρτι θα τελείωνε τα ξημερώματα ο οικοδεσπότης είχε φροντίσει , μάλιστα, να εξασφαλίσει ακόμη και τη διαμονή μας για να μην έχουμε πρόβλημα»

Έσπασαν τα τηλέφωνα σε εταιρίες catering, διοργανωτές πάρτι και djs για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Όμως, όσο πλησιάζουν οι μέρες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς τα τηλέφωνα σε εταιρίες catering, διοργανωτές πάρτι και djs έχουν σπάσει. Οι οικοδεσπότες πληρώνουν όσο όσο για να μη μείνει κανένας από τους καλεσμένους παραπονεμένος. 

«Ήθελε να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι του γύρω στα 25 με 30 άτομα. Μετά το έκανε 35 - 40 . Όταν τον ρώτησα , είναι πολλά τα άτομα και έτσι και αλλιώς έχουμε απαγορευτικό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο ήτανε λίγο απαξιωτικός. “Εγώ δε μασάω, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και μου πέταξε ότι θα μου έδινε 500 ευρώ. Αρνήθηκα εγώ ευγενικά» περιγράφει dj.

Η αστυνομία για μια ακόμη φορά θα βρίσκεται επί ποδός, αφού τέτοιου είδους εκδηλώσεις βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει ακόμα και έρευνα σε σπίτια που γίνονται πάρτι παρουσία εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top