Άλιμος: Έστησαν κορωνο-πάρτι με 50 άτομα στον λόφο Πανί

Συλλήψεις για παράβαση των μέτρων στον Βόλο

Κορωνο-πάρτι με 50 άτομα έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον λόφο Πανί στον Άλιμο. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να διαλύσουν τους νεαρούς, δέχτηκαν βροχή από πέτρες. 

Σέρρες: Έκαναν «κορωνοπάρτι» για του Αγίου Νικολάου

Η παρέα των νεαρών, αποτελούμενη από 50 άτομα, σκαρφάλωσε στον λόφο Πανί. Οι μάσκες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία.  

Σε ελάχιστο χρόνο έφθασαν τα πρώτα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μία διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ανεβαίνουν στον λόφο προκειμένου να διαλύσουν το πάρτι. Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί, που ενοχλήθηκαν από την παρουσία τους, άρχισαν να τους πετροβολούν. 

Οι νεαροί που γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή, εξαφανίστηκαν σε ελάχιστα λεπτά κατεβαίνοντας τρέχοντας από την πίσω πλευρά του λόφου. 

Συλλήψεις σε κορωνο-πάρτι στον Βόλο

Στον Βόλο το πάρτι γενεθλίων που έγινε στο προαύλιο σχολείου και στο οποίο συμμετείχαν 40 άτομα έληξε άδοξα, αφού οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά άτομα, τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια.

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 2 ετών για τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι

Σε βάρος τους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top