Κονιδάρης: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τι είπε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου για το άνοιγμα των εκκλησιών

Για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο εκπρόσωπός του, κ. Χάρης Κονιδάρης. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από 12 ημέρες νοσηλείας, αφότου διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Πήρε εξιτήριο ο Ιερώνυμος - «Ανάβω ένα κερί για όλους τους Έλληνες»

«Θα παραμείνει στο σπίτι του για το επόμενο διάστημα. Η διάθεσή του είναι εξαιρετική και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Αύριο το πρωί επιστρέφει μόνο που θα επιστρέψει μέσα από το διαμέρισμά του» είπε ο κ. Κονιδάρης.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των εκκλησιών, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου τόνισε ότι οι κληρικοί προσεύχονται για όλους και αυτό θα το κάνουν και την περίοδο των Χριστουγέννων, είτε ανοίξουν οι εκκλησίες είτε όχι. 

«Όλοι ευχόμαστε να ανοίξουν οι εκκλησίες μας αλλά αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί σε αυτή τη μάχη, οι λοιμωξιολόγοι και οι επιστήμονες» τόνισε.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τα νεότερα για την υγεία του

«Αν οι συνθήκες και τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν το άνοιγμα, αυτό θα γίνει με την τήρηση των μέτρων που θα μας θέσουν» ανέφερε τέλος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top