Μάνη: Σε κατάσταση σοκ η 16χρονη κόρη του ζευγαριού-Κηδεύτηκε η μητέρα της

Θόλωσε το μυαλό μου, είπε ο δράστης που «τυφλώθηκε» από τη ζήλεια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μάνης από τη δολοφονία της 44χρονης μητέρας από τον σύζυγό της μπροστά στην 16χρονη κόρη τους. Η ζήλια και οι εμμονές του 44χρονου φερόμενου δράστη φαίνεται ότι ήταν οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του.

Φόνος στη Μάνη: Ένα μήνυμα στο κινητό πυροδότησε τη ζήλεια του

«Είχε στο σπίτι τρεις καραμπίνες»

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, λίγο μετά το στυγερό έγκλημα, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 44χρονος είχε στην κατοχή τρεις κυνηγετικές καραμπίνες.

Μάλιστα, είναι απορίας άξιο πώς ο κατηγορούμενος είχε άδεια με την υπογραφή παθολόγου και δύο ψυχιάτρων για την κατοχή των όπλων, παρόλο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Φέρεται να έπαιρνε και αγωγή.

Έγκλημα Μάνη: Ένας καυγάς όπλισε το χέρι του φερόμενου συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έδωσε στην αστυνομία τρεις διαφορετικές εκδοχές: 

1.    Ότι δεν άντεχε άλλο τη συμβίωση

2.   Προσπάθησε να στήσει σκηνικό αυτοάμυνας, λέγοντας ότι η 44χρονη του επιτέθηκε αρχικά, κάτι που φυσικά απορρίπτει η μαρτυρία της 16χρονης κόρης του που ήταν παρούσα στο έγκλημα

3.   Ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα είπε η αδερφή του συζυγοκτόνου, βρίσκεται σε λήθαργο και δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Μάνη: Η 16χρονη κόρη προσπάθησε να πάρει την καραμπίνα από τον πατέρα της

«Δε μιλούσε σε κανέναν»

συζυγοκτόνος Μάνη

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όσα είπε η αδερφή του θύματος και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι η 44χρονη δεν της είχε μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην οικογένειά της και ότι έμενε για τα παιδιά της που υπεραγαπούσε. 

«Ήταν το καλύτερο κορίτσι που υπήρχε. Δε μιλούσε ποτέ. Όποτε και να μιλούσαμε δεν καταλάβαινες ότι κάτι περνούσε… Δεν ξέρω τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με όσα της είπε η ανιψιά της ο 44χρονος τη ζήλευε, τη χτυπούσε και είχαν συχνά επεισόδια.

«Θόλωσε το μυαλό μου»

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη, μιλώντας και αυτός στην εκπομπή, ανέφερε ότι ο εντολέας του έχει μετανιώσει για την πράξη του και όπως ισχυρίστηκε «θόλωσε το μυαλό του» και ζητάει συγγνώμη.

«Φαίνεται ότι είχαν προβλήματα μεταξύ τους. Λέει ότι έχει μετανιώσει και ζητάει συγνώμη», είπε ο δικηγόρος τους 44χρονου, Λάμπρος Μπρεάνος.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 44χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα κατά της συζύγου του. Η πρώτη σφαίρα αστόχησε, ο δράστης κυνήγησε την άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε ξανά πετυχαίνοντάς την στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Φονικό στη Μάνη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

Ο 19χρονος γιος τους έλειπε από το σπίτι τη στιγμή του φονικού καθώς βρισκόταν μαζί με τον παππού του. Αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. 

Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς ο 44χρονος φέρεται να είχε εμμονές ότι η σύζυγός του τον απατά. Οι δυο τους διατηρούσαν κατάστημα τροφίμων στην περιοχή. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top