Βερβεσός: Εισαγγελική και πειθαρχική έρευνα εντός του ΔΣΑ για το πάρτι του

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε κοινοβουλευτική αναφορά για το περιστατικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές αλλά και με πειθαρχικές ευθύνες. 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος είχε κάνει το πάρτι γενεθλίων του στο γραφείο του με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του, έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα χρειαστεί να περάσει από εισαγγελική έρευνα για το αν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας στο πάρτι του, το οποίο έγινε εν μέσω Lockdown. 

Βερβεσός για παρέμβαση εισαγγελέα: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων»

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, όμως, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και εντός του Δικηγορικού Συλλόγου. Ο Χαράλαμπος Αναλυτής, Πρόεδρος των πειθαρχικών τμημάτων, παρήγγειλε αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα τόσο για το εορταζόμενο όσο και για τους άλλους δικηγόρους που παρευρέθηκαν και γλέντησαν, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός και συνωστισμός».

Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της πειθαρχικής έρευνας είναι ο σύμβουλος Αθ. Βαρλάμης, ενώ χθες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε κοινοβουλευτική αναφορά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το «κορωνοπάρτι» του Προέδρου του ΔΣΑ.

Δημήτρης Βερβεσός: Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτι του γνωστού δικηγόρου

Ο ίδιος πάντως, μετά την παρέμβαση εισαγγελέα είχε δηλώσει πως «ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση», ενώ έχει ήδη αναλάβει την ευθύνη για το ότι δεν επέμεινε οι καλεσμένοι του να φορούν μάσκες. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top