Δημήτρης Βερβεσός: Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτι του γνωστού δικηγόρου

«Σεισμός, σεισμός και... συνωστισμός» με ζεϊμπέκικα και γέλια!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τα γενέθλια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω καραντίντας

Το γεγονός ότι έκανε ένα μίνι πάρτι στο γραφειο του το βράδυ της Παρασκευής σπάζοντας το lockdown κι αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.  

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις... αλλά δεκαέξι συγγενείς και φίλοι «μαζεύτηκαν» στο γραφείο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, για να γιορτάσουν, όλοι μαζί, τα γενέθλιά του. 

Συλλήψεις και «τσουχτερά» πρόστιμα σε πάρτι 18χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, εικόνες και βίντεο από το… κορωνό-πάρτι ανέβηκαν και στα social media με σχόλια όπως: «Γιορτάζουμε τον γίγαντα», αλλά και καλεσμένο του να φωνάζει: «Σεισμός, σεισμος και... συνωστισμός!» και τους υπόλοιπους να γελάνε.

«Ήρθαν για λίγο με δική τους πρωτοβουλία»

«Ευρισκόμενος στο γραφείο μου, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν», ισχυρίστηκε ο γνωστός δικηγόρος.

Σε συνομιλία που είχε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR μαζί του, αλλά και στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, παραδέχτηκε πως έκανε φάουλ, κάνοντας λόγο για μια αυθόρμητη, μη προμελετημένη μάζωξη.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα για την προστασία από τον κορωνοϊό», παραδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top