Πάλι προβλήματα με τo Webex: Δεν μπορούσαν να μπουν αρκετοί μαθητές

Άλλαξε το url της πρόσβασης στην πλατφόρμα

Όσα είπε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και σήμερα στην πρόσβαση στην πλατφόρμα Webex από πολλούς μαθητές και αυτό γιατί αργά το βράδυ της Κυριακής αποφασίστηκε να αλλάξει το url της πρόσβασης. 

Webex: Ξεκίνησε με νέα προβλήματα το μάθημα σε 35.000 ψηφιακές τάξεις

Πληροφορίες αναφέρουν πως το σύστημα δεν αναγνωρίζει τα στοιχεία πρόσβασης πολλών παιδιών γιατί δεν έχει γίνει η απαραίτητη ενημέρωσή του με τα νέα δεδομένα.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ενημερώθηκαν για την αλλαγή με ένα μήνυμα που ανέφερε:

Τηλεκπαίδευση: «Έπεσε» το σύστημα και δεν μπορούν να μπουν οι μαθητές

«Αγαπητοί κηδεμόνες 

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία “Τηλεδιάσκεψη WebEx για εκπαιδευτικούς” έχει περαιτέρω αναβαθμιστεί. Έχει αλλάξει ο σύνδεσμος (link) της ηλεκτρονικής τάξης των εκπαιδευτικών και αφορά στην προσθήκη του ψηφίου “2” μετά την λέξη “secondary” στον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής τάξης του κάθε εκπαιδευτικού. Παράδειγμα: Για τον εκπαιδευτικό με όνομα χρήστη (username), ο υφιστάμενος σύνδεσμος https://minedu-secondary.webex.com/meet/username θα αλλάξει σε https://minedu-secondary2.webex.com/meet/username».

Κεραμέως: Πώς θα γίνει η τηλεκπαίδευση - Και με σταθερό τηλέφωνο σύνδεση

Η ενημέρωση που έλαβαν οι μαθητές από τα σχολεία τους ήταν ότι επρόκειτο για πανελλαδικό πρόβλημα και πως καταβάλλονται προσπάθειες για να επιλυθεί το συντομότερο το πρόβλημα που εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Webex.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top