Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της θα δώσει η Αναστάσια - Φεύγει για Αμερική

Διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της ετοιμάζεται να δώσει η επτάχρονη Αναστάσια, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η μικρή και οι γονείς της ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Τέξας όπου θα γίνουν οι πρώτες θεραπείες.

Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου - Η δημόσια έκκλησή της για βοήθεια

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν οι γιατροί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων δίεγνωσαν πως η Αναστασία πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου, γνωστή και ως «dipg». Η μικρούλα δεν μπορεί να χειρουργηθεί. Οι γονείς της, Ξένια και Ηλίας, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν θεραπεία για τη μονάκριβή τους.

Μία θεραπεία, σε νοσοκομείο του Τέξας, αναπτέρωσε τις ελπίδες τους. Όμως, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζητάνε τη βοήθεια όλων καθώς τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα, για αυτό ανοίχτηκε ερανικός λογαριασμός για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. 

«Χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθεια όλων. Είμαστε συντετριμμένοι, εδώ και δύο μήνες προσπαθούμε να χωνέψουμε κάτι που δεν χωνεύεται. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε ότι είναι πανάκριβα στην Αμερική, αλλά θέλουμε τη βοήθεια όλων ώστε να μην αφήσουμε το παιδί χωρίς ελπίδα» είπε η μητέρα της Αναστασίας. 

«Είναι ένα πολύ υψηλό κόστος. Το μηνιαίο κόστος είναι πάνω από 25.000 ευρώ και η θεραπεία θα είναι κοντά στα δύο χρόνια» ανέφερε ο πατέρας της. 

Το ταξίδι ζωής για την Αναστασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα με τις ευχές όλων να επιστρέψει νικήτρια.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top