Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου - Η δημόσια έκκλησή της για βοήθεια

Συγγενικό της πρόσωπο δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σίγουρα το 2020 είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Έρρικα Πρεζεράκου, αφού εκτός από το ατύχημα που είχε η ίδια με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δάκτυλα από το δεξί της χέρι, η ανιψούλα της δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πρεζεράκου: Μήνυση στον οδηγό του ταχύπλοου μετά τον ακρωτηριασμό

Η γνωστή αθλήτρια και γυμνάστρια μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε έκκληση στον κόσμο προκειμένου να σωθεί η ζωή της 7χρονης ανιψιάς της Αναστασίας.

Πρόκειται για την κόρη της αδελφής της Ξένιας Πρεζεράκου και του Ηλία Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώσθηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Σύντομα, το κοριτσάκι θα ταξιδέψει μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, με την οικογένεια της να ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι αυτό.

H ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου δύο μήνες μετά τον ακρωτηριασμό

«Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα.

«Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δε\ θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δε θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top