Δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στα Χανιά: Άφαντος ο ύποπτος νοικάρης

Συνεχίζονται οι έρευνες

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 26/10/20

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση δολοφονίας της 79χρονης και του 82χρονου συντρόφου της στο Πασακάκι Χανίων, πριν από μερικές μέρες. Ο ύποπτος για τους δύο φόνους, ένας υπήκοος του Μπαγκλαντές και νοικάρης διαμερίσματος που ανήκε στην άτυχη γυναίκα, παραμένει άφαντος. 

Θρίλερ στα Χανιά: Ο νοικάρης του σπιτιού σκότωσε το ζευγάρι;

Όπως μεταδίδει το flashnews, οι έρευνες στρέφονται σε περιοχές όπως η Λαμία, αλλά και αλλού, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στη συγκεκριμένη έρευνα.

Χανιά: Νεκρός και ο σύντροφος της ηλικιωμένης- Σε βαλίτσα το άψυχο σώμα του

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πιθανό είναι το σενάριο ο ενοικιαστής του διαμερίσματος να κάλεσε στο σπίτι του τον 82χρονο, για να του δώσει κάποια από τα ενοίκια, και να του απέσπασε το κλειδί του διπλανού σπιτιού (της 79χρονης), με σκοπό να την κλέψει.

Θρίλερ στα Χανιά - Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στο σπίτι της

Υπενθυμίζεται ότι πρώτα βρέθηκε νεκρή από ασφυξία η 79χρονη στο σπίτι της. Είχε στραγγαλιστεί με μαντήλι. Ωστόσο, το σπίτι της δεν είχε παραβιαστεί. Από το σπίτι της έλειπε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο σύντροφός της αναζητείτο. Την επόμενη μέρα εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια βαλίτσα, σε άλλη οικία ιδιοκτησίας της 79χρονης. Δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο δολοφονίες έγινε πρώτη.

Ωστόσο, ο ενοικιαστής του διαμερίσματος πάνω από το σπίτι της ηλικιωμένης, ο οποίος χρωστούσε και ενοίκια και θεωρείται βασικός ύποπτος, έχει εξαφανιστεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top