Χανιά: Νεκρός και ο σύντροφος της ηλικιωμένης- Σε βαλίτσα το άψυχο σώμα του

Εντοπίστηκε σε άλλο σπίτι ιδιοκτησίας της 79χρονης

Νεκρός βρέθηκε και ο σύντροφος της 79χρονης ηλικιωμένης που στραγγαλίστηκε με μαντήλι, στα Χανιά. Την ηλικιωμένη εντόπισαν οικεία της πρόσωπα νεκρή μέσα στο σπίτι της, πριν από δύο μέρες. Έκτοτε, οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον 82χρονο σύντροφό της. Μέχρι που σήμερα, επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για διπλό φονικό, καθώς το άψυχο σώμα του βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, όπως μεταδίδει το flashnews.

Δολοφονία Κρήτη: Τη στραγγάλισαν με ένα μαντήλι μέσα στο σπίτι της

Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε οικία ιδιοκτησίας της 79χρονης, που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα. 

Θρίλερ στα Χανιά - Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στο σπίτι της

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 82χρονος φέρεται να  εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (24/10) όταν η 79χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Συγγενείς της αναζητούσαν τόσο την ίδια, όσο και τον 80χρονο σύντροφό της και δεν τους έβρισκαν. Έτσι, κινητοποιήθηκαν και μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαράμ για να δουν τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το άψυχο σώμα της και ειδοποίησαν τις αρχές. Η πόρτα του σπιτιού δεν είχε παραβιαστεί, όμως ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Παράλληλα, από το σπίτι της γυναίκας έλειπαν αντικείμενα, κάτι που παραπέμπει σε ληστεία, με τις αρχές να ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο. Η αστυνομία έχει προσαγάγει αλλοδαπούς, οι οποίοι έμεναν πάνω από το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top