Δολοφονία Κρήτη: Τη στραγγάλισαν με ένα μαντήλι μέσα στο σπίτι της

Αναζητείται ο άνδρας με τον οποίο συζούσε

Νέες πληροφορίες ήλθαν στο φως όσον αφορά στη δολοφονία της 79χρονης γυναίκας στα Χανιά, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της. 

Θρίλερ στα Χανιά - Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στο σπίτι της

Σύμφωνα με το Flashnews.gr η γυναίκα εντοπίστηκε μπρούμυτα και στο πλάι, έχοντας στο λαιμό της δεμένο σφιχτά ένα μαντήλι. 

Επίσης η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πτώμα, όταν εντοπίστηκε από τις αρχές, δείχνει πως το φονικό πρέπει να έγινε περίπου δύο μέρες πριν. 

Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει ο 80χρονος σύντροφος της γυναίκας, με τον οποίο συζούσε στο σπίτι στο Πασακάκι των Χανίων. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο εντοπισμός του συντρόφου του θύματος, θεωρείται κομβικός για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτό που θέλουν να διευκρινίσουν οι αστυνομικοί είναι αν ο 80χρονος είχε κάποια σχέση στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα του 80χρονου βρισκόταν στο σημείο, όπου συνήθιζε να το παρκάρει, έλειπαν όμως τα κλειδιά του. 

Παράλληλα, από το σπίτι της γυναίκας έλειπαν αντικείμενα, κάτι που παραπέμπει σε ληστεία, με τις αρχές να ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο. 

Η αστυνομία έχει προσαγάγει αλλοδαπούς, οι οποίοι έμεναν πάνω από το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης. 

Υπενθυμίζεται ότι η πόρτα του σπιτιού δεν είχε παραβιαστεί, όμως ο χώρος ήταν αναστατωμένος. 

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (24/10) όταν η 79χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Συγγενείς της αναζητούσαν τόσο την ίδια, όσο και τον 80χρονο σύντροφό της και δεν τους έβρισκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν και να φτάσουν στο σπίτι με έναν κλειδαρά για να δουν τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το άψυχο σώμα της και ειδοποίησαν τις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top