Θρίλερ στα Χανιά: Ο νοικάρης του σπιτιού σκότωσε το ζευγάρι;

Ο δράστης άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι της 79χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη για το διπλό φονικό στα Χανιά με θύματα μία 79χρονη και τον 82χρονο σύντροφό της.

Θρίλερ στα Χανιά - Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στο σπίτι της

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της, ενώ ο 82χρονος εντοπίστηκε μία ημέρα αργότερα σε διπλανό σπίτι, στραγγαλισμένος μέσα σε μια βαλίτσα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη μοιραία ημέρα ο άνδρας πήγε στο μικρό σπίτι που νοίκιαζε η 79χρονη σε αλλοδαπό, για να εισπράξει χρωστούμενα ενοίκια. Εκεί ο δράστης τον στραγγάλισε με ένα πανί κουζίνας και επειδή ο ηλικιωμένος ήταν μικρόσωμος, τον έβαλε μέσα στη βαλίτσα.

Η σύντροφός του άρχισε να τον αναζητά, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα, όπου έμενε η 79χρονη, και τη στραγγάλισε με πετσέτα κουζίνας.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης είχε ως κίνητρο τη ληστεία, καθώς από το σπίτι της γυναίκας έλειπε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, όχι όμως κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναζητείται ένας νεαρός, ο οποίος φέρεται να είναι υπεύθυνος τόσο για το διπλό φονικό όσο και για τη ληστεία στο σπίτι της ηλικιωμένης. 

Το άτομο στο οποίο στρέφονται οι έρευνες, είναι γεννημένο το 1998 με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Πρόκειται για τον νοικάρη της άτυχης γυναίκας. Τις τελευταίες ώρες, έχει διαγράψει όλους τους λογαριασμούς του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εξαφανιστεί από την περιοχή και πιθανότατα βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Προχθές (25.10.2020) μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, ημεδαπή, στα Χανιά, στη συνέχεια χθες (26.10.2020) το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία το πτώμα ημεδαπού άντρα.

Οι δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα), όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, στην οικία της ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χανιά: Νεκρός και ο σύντροφος της ηλικιωμένης- Σε βαλίτσα το άψυχο σώμα του

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Τι είπαν τα παιδιά του 82χρονου

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν τα παιδιά του άτυχου ηλικιωμένου. Όπως είπε ο γιος του, ο 82χρονος έμενε δέκα χρόνια με την 79χρονη.

«Το βράδυ μας πήραν από την Αστυνομία ότι βρέθηκε ο πατέρας μου. Τον βρήκαν σε ένα δωματιάκι δίπλα στο σπίτι. Ο πατέρας μου δεν είχε πειράξει άνθρωπο» είπε.

Σύμφωνα με την κόρη του, το μικρό σπίτι όπου βρήκαν τον πατέρα της άνηκε στη γυναίκα και το νοίκιαζε σε αλλοδαπούς. Αναφερόμενη στη σχέση του 82χρονου με την 79χρονη, υποστήριξε ότι είχαν μια κανονική σχέση όπως κάθε ζευγάρι, «τσακώνονταν καμία φορά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top