Κορωνοϊός: Κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγενείου νοσοκομείου

Η κλινική εξακολουθεί να λειτουργεί με αυξημένα μέτρα προστασίας

Χθες ο ΕΔΟΥ ανακοίνωσε 882 κρούσματα στη χώρα μας- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν τέσσερις άνθρωποι από το νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγενείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη μετά από μοριακό έλεγχο με PCR και αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Υπενθυμίζεται ότι η δίνεται μεγάλη μάχη ώστε να μην περάσει η συμπρωτεύουσα στις «κόκκινες» περιοχές, ενώ χθες από σύνολο 882 κρουσμάτων, τα 188 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Κορωνοϊός: Μάσκα παντού και νυχτερινό lockdown σε 19 περιοχές

Τα τέσσερα άτομα απομακρύνθηκαν από την εργασία τους, ενώ ταυτόχρονα έγινε και η ιχνηλάτηση των επαφών τους, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου. 

Θεσσαλονίκη: Η μάχη της πλατείας συνεχίζεται– «Απομακρυνθείτε από τον χώρο»

Η κλινική εξακολουθεί να λειτουργεί με αυξημένα μέτρα προστασίας. «Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του νοσοκομείου από τον εντοπισμό των κρουσμάτων» είπε η διοικήτρια του Θεαγενείου, Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η ίδια πρόσθεσε ότι από τον Αύγουστο που άρχισαν να επιστρέφουν οι εργαζόμενοι από τις άδειες μέχρι σήμερα έχουν γίνει 800 τεστ στο προσωπικό, το οποίο εξακολουθεί να ελέγχεται κάθε φορά που επιστρέφει από άδεια. 

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 50 κρούσματα σε μαθητές και αθλητές στη Νεάπολη

Παράλληλα ανέφερε ότι θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και ότι λαμβάνονται επιπλέον μέτρα προστασίας στο νοσοκομείο με την τοποθέτηση αντı-Covid παραθύρων στο φυλάκιο που βρίσκεται στην είσοδο του Θεαγενείου και την εγκατάσταση δεύτερης θερμοκάμερας εντός του νοσοκομείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top