Θεσσαλονίκη: Η μάχη της πλατείας συνεχίζεται– «Απομακρυνθείτε από τον χώρο»

Από τα μεγάφωνα οι αστυνομικοί καλούσαν τη νεολαία να μη συνωστίζεται

Τα κρούσματα σημειώνουν ρεκόρ, ωστόσο ο συνωστισμός στις πλατείες συνεχίζεται. Χθες βράδυ, η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να παρέμβει προκειμένου να απομακρύνει νεολαία από πολυσύχναστο σημείο της συμπρωτεύουσας, όπου δεκάδες συγκεντρώνονται.

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 50 κρούσματα σε μαθητές και αθλητές στη Νεάπολη

Στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν στις οδούς Αγίας Σοφίας και Μακένζυ Κινγκ αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. Σε κοντινή απόσταση κλήθηκε υποστηρικτικά μία διμοιρία των ΜΑΤ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης αναπαρήγαγε από τα ηχεία του το μήνυμα του Αρχηγείου της Αστυνομίας για απαγόρευση του συνωστισμού, όπως αναφέρει το thestival.

Το μήνυμα από τα μεγάφωνα των αστυνομικών - βίντεο thestival

Το μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο». 

Χαρδαλιάς: Lockdown στην Καστοριά – Να μην πάει χαμένη η προσπάθεια     

Σημειώνεται ότι χθες σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ στη χώρα μας, με 865 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 331 στην Αττική και τα 181 στη Θεσσαλονίκη. Η συμπρωτεύουσα μαζί με τη Λάρισα, τις Σέρρες και τη Βοιωτία βρίσκονται στο επίπεδο συναγερμού 3 όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top