Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη: Πλημμύρες και εγκλωβισμοί κατοίκων

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα 22/10

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας από την Κρήτη, με τα Χανιά να βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς υφίστανται ισχυρό πλήγμα από τις έντονες βροχές και καταιγίδες. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Ο κόμβος του Κλαδισού στα Χανιά πλημμύρισε, ενώ σε πολλά σημεία των Χανίων οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στη διέλευση οχημάτων και πεζών. Χανιά πλημμυρισμένοι δρόμοι

Πλημμύρισαν και πάλι οι δρόμοι στα Χανιά από την κακοκαιρία

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οδηγοί από τα οχήματά τους. 

Η Πυροσβεστική δέχθηκε δέκα κλήσεις, οι επτά για αντλήσεις υδάτων και οι δύο για διασώσεις ανθρώπων. 

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών, με τα πιο σοβαρά να εντοπίζονται στην περιοχής του Αποκόρωνα.

Καταστροφές από την κακοκαιρία στα Χανιά

Κάτοικοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Χωρίς ρεύμα έμειναν οι Βρύσσες, ο Βάμος, ο Τζιτζιφές, ο Φρες, οι Άγιοι Πάντες, τα Πεμόνια, οι Μαχαιροί, ο Σαμωνάς, καθώς και άλλοι οικισμοί.

Λόγω της διακοπής ρεύματος στην περιοχή του Ακρωτηρίου τέθηκε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο του Οργανισμού στον Βλητέ.

Πλημμύρες από την κακοκαιρία στα Χανιά

Έντονες πλημμύρες προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κρήτη

Στο έλεος της κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη βρέθηκε το ξωκλήσι του «Αγίου Ιωάννη Προδρόμου» και του «Αγίου Νίκωνος του Μετανοείτε» στον Καρτερό.

Η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Κρήτης βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top