Αγωνία για την εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Τι λέει ο πατέρας της

Βίντεο τη δείχνει λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. 

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι στις 14:40, ώστε να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά. 

Κάμερα ασφαλείας από pet shop, τη δείχνει στις 14:45 να περνά μπροστά από το κατάστημα για να πάει στη στάση, από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. 

Η 19χρονη που έχει εξαφανιστεί

Κανείς δεν ξέρει αν το κορίτσι επιβιβάστηκε τελικά στο λεωφορείο, ενώ εντύπωση προκαλεί, ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη στάση, η οποία απέχει ένα χιλιόμετρο περίπου από άλλη στάση, που ήταν πιο κοντά στο σπίτι της. 

Το κινητό της τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι κλειστό, ωστόσο το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στις 18:15 της Παρασκευής στην Παλλήνη.

Επίσης, δεν έχει βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, ενώ πάνω της είχε μόνο 40 ευρώ. 

Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες της επαφές στα social media για να διαπιστώσουν με ποιον συνομιλούσε και αν κάποιος την παρότρυνε να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ο πατέρας της Άρτεμις εξέφρασε τους φόβους του για τη ζωή της κόρης του κι έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top