Δολοφονία Λουτράκι: Μυστηριώδης εξαφάνιση και δεύτερου άνδρα

Είχε συνεργό ο δράστης;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της 43χρονης, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τον φίλο της μέσα στο σπίτι της στο Λουτράκι. 

Δολοφονία Λουτράκι: «Ήταν αρρωστημένα ερωτευμένος μαζί της»

Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί και οι Aρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Όμως μία ακόμα εξαφάνιση έχει βάλει σε σκέψεις τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες. 

Πρόκειται για έναν άλλον άνδρα, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις τόσο με τη 43χρονη, όσο και με τον βασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας, με τον οποίο φέρεται να ήταν και συνεργάτες. 

Διπλό φονικό Λουτράκι: Χτυπούσε το ζευγάρι με τσεκούρι σε κατάσταση αμόκ

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι το ζευγάρι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει, επίσης, εξαφανιστεί, έχει κλείσει τα κινητά του τηλέφωνα και δεν μπορεί να εντοπιστεί. 

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η εξαφάνιση αυτή να είναι ύποπτη και ο συγκεκριμένος άνθρωπος να ήταν συνεργός στην άγρια δολοφονία και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

Έγκλημα Λουτράκι: Ο δολοφόνος του ζευγαριού πήγε να στήσει σκηνικό ληστείας

Δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο, όταν έμαθε για το έγκλημα, να φοβήθηκε ότι θα έμπλεκε λόγω της φιλικής σχέσης που είχε με το θύμα και με τον πρώην σύντροφό της.

Λουτράκι: «Τους αιφνιδίασε» - Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους

Την απάντηση για το αν υπήρξε ένας ή περισσότεροι δράστες θα τη δώσουν τα αποτυπώματα που ελήφθησαν από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά και τα δείγματα DNA, με την ταυτοποίηση να θεωρείται θέμα ημερών. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top