Λουτράκι: «Τους αιφνιδίασε» - Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους

Δε βρέθηκαν ίχνη πάλης στις σορούς των θυμάτων

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος στο Λουτράκι το περασμένο Σάββατο, όπου βρέθηκαν νεκροί μέσα σε εξοχική κατοικία μία 43χρονη γυναίκα και ένας άνδρας.

Λουτράκι: Έγκλημα πάθους βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη διπλή δολοφονία

Η 43χρονη από την Ουκρανία, η οποία ήταν διαζευγμένη αρκετά χρόνια και είχε μια κόρη, εργαζόταν ως μασέζ στην περιοχή, ενώ ο άνδρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο Λουτράκι, όπου διατηρούσε κατάστημα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς των δύο νεκρών, απόδειξη ότι τα θύματα πιθανώς αιφνιδιάστηκαν. Μάλιστα, προσδιορίστηκε και το όπλο της επίθεσης, το οποίο είναι είτε μικρό τσεκούρι είτε μπαλτάς. Και τα δύο θύματα, έφεραν τραύματα στο κεφάλι και μάλιστα από τα πλάγια, γεγονός που δείχνει τη μανία της επίθεσης.

Ο δράστης του αιματηρού εγκλήματος μπήκε στη μικρή εξοχική κατοικία που νοίκιαζε η γυναίκα και αφού σκότωσε τα θύματα, πήρε τα κλειδιά του σπιτιού αλλά και του αυτοκινήτου της, κλείδωσε την εξώπορτα και εξαφανίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σπίτι λείπουν τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων όσο και τα πορτοφόλια.

Άγρια δολοφονία στο Λουτράκι: Νεκροί μια γυναίκα και ένας άνδρας

Στη συνέχεια, ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και το έκαψε στην περιοχή Βηθλεέμ, περίπου 10 λεπτά από την εξοχική κατοικία. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που είδε το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, ο δράστης πρέπει να ήξερε καλά την περιοχή, καθώς το σημείο όπου εγκατέλειψε το όχημα ήταν απόμερο. 

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της από τα μέσα ενημέρωσης.

Πού επικεντρώνονται οι Αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου, η αστυνομία έχει ως μοναδικό ύποπτο έναν πρώην σύντροφο της 43χρονης, ο οποίος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για μικροαδικήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν στα υπηρεσιακά τους τηλέφωνα τη φωτογραφία του άνδρα, ο οποίος αναζητείται αυτή τη στιγμή για τη στυγερή δολοφονία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top