Διπλό φονικό Λουτράκι: Χτυπούσε το ζευγάρι με τσεκούρι σε κατάσταση αμόκ

Στα χνάρια του βασικού υπόπτου η αστυνομία

Μπλόκα παντού έχει στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για τη φρικτή διπλή δολοφονία της 43χρονης και του 42χρονου φίλου της στο Λουτράκι. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα προκαλούν ανατριχίλα. 

Όπως μετέδωσε από το Λουτράκι ο Γιώργος Σόμπολος για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βασικός ύποπτος είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης, ο οποίος φέρεται να μην αποδεχόταν τον χωρισμό, παρακολουθούσε το ζευγάρι, το αιφνιδίασε και το σκότωσε στο σπίτι που νοίκιαζε η γυναίκα. 

Έγκλημα Λουτράκι: Ο δολοφόνος του ζευγαριού πήγε να στήσει σκηνικό ληστείας

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή, η γυναίκα έφερε τρία χτυπήματα στο πλάι του κεφαλιού από τσεκούρι ή μικρό μπαλτά. Το χτύπημα, μάλιστα, που επέφερε τον θάνατό της ήταν στην καρωτίδα. 

Από την άλλη, ο 42χρονος άνδρας έφερε δύο χτυπήματα στο κεφάλι. Ο δράστης τον χτύπησε με τέτοια μανία, που του διέλυσε το κρανίο και ήταν αδύνατη η αναγνώρισή του. 

Λουτράκι: «Τους αιφνιδίασε» - Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους

Το πιο σοκαριστικό από όλα, σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, είναι το γεγονός ότι ενώ δεν υπήρχαν σημάδια αντίστασης από τα θύματα, καθώς αιφνιδιάστηκαν, υπήρχαν ενδείξεις ότι προσπάθησαν να ποφύγουν τα χτυπήματα του δράστη. 

Το ζευγάρι είχε στρώσει τραπέζι για να δειπνήσει και όπως όλα δείχνουν από τον τόπο του εγκλήματος, ο δράστης, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρέπει να βρισκόταν στη μέση και να κατάφερνε τα χτυπήματα από τη μια πλευρά στην άλλη, σαν εκκρεμές, σε κατάσταση αμόκ. 

Οι έρευνες στρέφονται στον πρώην σύντροφο της 43χρονης, καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και φέρεται να είχε και αντικλείδι του σπιτιού, στο οποίο δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. 

Λουτράκι: Έγκλημα πάθους βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη διπλή δολοφονία

Φίλες της 43χρονης μίλησαν για μια ήσυχη κοπέλα, πολύ ευχάριστη, η οποία δε μιλούσε πολύ για την προσωπική της ζωή, δεν έδινε δικαιώματα και η μόνη της έννοια ήταν η κόρη της. Είχε μάλιστα πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία της Μυκόνου. 

Άγρια δολοφονία στο Λουτράκι: Νεκροί μια γυναίκα και ένας άνδρας

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ψάχνουν τα στοιχεία που θα «δέσουν» τον ύποπτο με τη δολοφονία. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων, και εκτιμάται ο δράστης έχει πάρει τα δύο κινητά και πολύ πιθανό να τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top