Κλεισμένος στο σπίτι του ο Νίκος Μιχαλολιάκος- «Δε θέλω να με ενοχλείτε»

Η Ελένη Ζαρούλια βγήκε από το διαμέρισμα αλλά αρνήθηκε να πει κάτι

Κλεισμένος στο σπίτι του στην Πεύκη παραμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, περιμένοντας την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου. Η μόνη που τολμά να βγαίνει από την πολυκατοικία είναι η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αντίδραση των ηγετικών μελών της οργάνωσης

Ο άνθρωπος που απειλούσε να σπάσει κεφάλια, ο διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που εκπαίδευε και διέταζε τα τάγματα εφόδου, ο επικεφαλής του ναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή που παραδέχτηκε ότι χαιρετά ναζιστικά... «αλλά με καθαρά χέρια», ο Νίκος Μιχαλολιάκος μένει κλειδωμένος στο σπίτι του περιμένοντας τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στη φυλακή. Όταν ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας του ζήτησε να πει την άποψη του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κρυμμένος πίσω από την πόρτα δήλωσε: «Είμαι εδώ. Δε θέλω να με ενοχλείτε».

Ακυρώνεται ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή με παρέμβαση Μαξίμου

Λίγο αργότερα βγήκε από την πολυκατοικία η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Αν και δεν την κυνηγούσε κανείς, έτρεχε για να αποφύγει οποιαδήποτε συνάντηση ή βλέμμα στη γειτονιά.

Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου κάποιοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ενώ στον περίβολο χώρο της πολυκατοικίας εξακολουθούν να υπάρχουν αστυνομικοί και να γίνονται περιπολίες. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top